Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis esküvősök segítségét kérhetném?
30 fővel, nem fullos ételekkel, de nem is pörkölttel kínáltuk a vendégeket, így volt 130 ezer forint (ingyen hely, ital, étel, sütemények). A ruhám bérelve volt, de ingyen kaptam meg, a polgári ingyenes volt, de a templomi ezzel szemben 30 ezer. +14 ezer forintot költöttünk virágdekorációra, ebben a menyasszonyi csokor is benne volt. A lányom ajándékba kapta a koszorúslány ruháját.
170-180 ezer forintból kijöttünk.
A mi kisesküvős költségeink:
Polgári esküvő 15.000 Ft
(élő orgonazene, gyertya, pezsgő a végén)
Szülő köszöntőre a virág: 4.000 Ft
Étteremben az ebéd (12 főre) úgy, hogy négyszemélyes tálakat rendeltünk előre megbeszélt választékkal csak a savanyúságot és az üdítőt engedtük a vendégeknek maguknak választani és nem volt alkohol: 45.000 Ft
Már otthon volt egy 12 szeletes tiramisu torta: 5.000 Ft
Ruhát megvettem, hogy egykét alkalommal legyen elegáns rucim: 38.000 Ft
És mivel a férjemnek nem volt öltönye az volt még 12.000 Ft
Összesen: 119.000 Ft
sporolhatsz egy csomo dolgon pl virag magyar idenyviragot vegyel pl hortenzia ,napraforgo mini.olcso es mutatos viragok. Mi mezei csokorral diszitettuk a kertet.
Alkohol :nalunk nem szolgaltunk fel csak gyenge sort mert meleg volt senki nem kereste a tobbit.
Torta suti: kertuk a vendegeket hozzanak magukkal sutiket
Torta egy pici fehet torta jelkepessen es meg egy felvagni kesz torta a cukraszdabol.
Szulokoszonto: nem volt virag fenyekepet kaptak egy
versel
Meghivok: hazilag
sok sok jo otlet van hogy le tudd az osszeget vinni es meg egyedi is lessz az eskuvod.
Sok sikert hozza
Bocsi az off-ért!
Nem nagyzolásból írom, de azért én furcsállnám, ha megkérnének, hogy az esküvőre vigyek süteményt... :( Nekem az az idea él a fejemben, hogy egy esküvőn "nagy kanállal eszünk", tehát tényleg meg van adva a módja az eseménynek! Ezen tuti, hogy nem spórolnék - én (meg sok máson sem, amin egyesek igen)! Azért legyen már egy színvonal, noh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!