Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kis esküvősök segítségét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kis esküvősök segítségét kérhetném?

Figyelt kérdés
Jövőre a párommal kis esküvőt szeretnénk!Olyan 50 fő lenne ott kb!Nem akarunk nagyzolni,nem akarunk fullos ételeket,fullos helyet,szerintem egy ingyen felajánlott helyen leszünk!ruha bérelve lenne max 25.000 FT!Az érdekelne,hogy körülbelül mennyire jönne ki az esküvő így,kinek volt ilyen esküvője?
2012. okt. 30. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

30 fővel, nem fullos ételekkel, de nem is pörkölttel kínáltuk a vendégeket, így volt 130 ezer forint (ingyen hely, ital, étel, sütemények). A ruhám bérelve volt, de ingyen kaptam meg, a polgári ingyenes volt, de a templomi ezzel szemben 30 ezer. +14 ezer forintot költöttünk virágdekorációra, ebben a menyasszonyi csokor is benne volt. A lányom ajándékba kapta a koszorúslány ruháját.

170-180 ezer forintból kijöttünk.

2012. okt. 30. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A mi kisesküvős költségeink:

Polgári esküvő 15.000 Ft

(élő orgonazene, gyertya, pezsgő a végén)

Szülő köszöntőre a virág: 4.000 Ft

Étteremben az ebéd (12 főre) úgy, hogy négyszemélyes tálakat rendeltünk előre megbeszélt választékkal csak a savanyúságot és az üdítőt engedtük a vendégeknek maguknak választani és nem volt alkohol: 45.000 Ft

Már otthon volt egy 12 szeletes tiramisu torta: 5.000 Ft

Ruhát megvettem, hogy egykét alkalommal legyen elegáns rucim: 38.000 Ft

És mivel a férjemnek nem volt öltönye az volt még 12.000 Ft

Összesen: 119.000 Ft

2012. okt. 30. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

sporolhatsz egy csomo dolgon pl virag magyar idenyviragot vegyel pl hortenzia ,napraforgo mini.olcso es mutatos viragok. Mi mezei csokorral diszitettuk a kertet.

Alkohol :nalunk nem szolgaltunk fel csak gyenge sort mert meleg volt senki nem kereste a tobbit.

Torta suti: kertuk a vendegeket hozzanak magukkal sutiket

Torta egy pici fehet torta jelkepessen es meg egy felvagni kesz torta a cukraszdabol.

Szulokoszonto: nem volt virag fenyekepet kaptak egy

versel

Meghivok: hazilag

sok sok jo otlet van hogy le tudd az osszeget vinni es meg egyedi is lessz az eskuvod.

Sok sikert hozza

2012. okt. 30. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
elozo kb 150 ezret koltottunk de lehetett volna kevesebb is utolag belegondolva
2012. okt. 30. 10:34
 5/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:) sokat segítettetek:)
2012. okt. 30. 11:10
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Bocsi az off-ért!

Nem nagyzolásból írom, de azért én furcsállnám, ha megkérnének, hogy az esküvőre vigyek süteményt... :( Nekem az az idea él a fejemben, hogy egy esküvőn "nagy kanállal eszünk", tehát tényleg meg van adva a módja az eseménynek! Ezen tuti, hogy nem spórolnék - én (meg sok máson sem, amin egyesek igen)! Azért legyen már egy színvonal, noh...

2012. okt. 30. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Senki nem nezett furcsan es hoztak sutit uditot gyumolcsot stb Ajandekot es penzt nem kertunk helyette kertuk jaruljanak hozza ket kezzel az unnepi menuhoz.A mi csaladunk mar csak ilyen mert nalunk egy eskuvo arrol szol eggyutt vagyunk unneplunk akar zsiroskennyerrel is. Kulonben grill volt es salatak mindenki jol lakott es maradt is.Semmi furcsa nincs ebben nem mindegy hazi sutit hozol es uditot esetleg finom jo bort vagy boritekban penzt adsz? A sajat kezedben hozott etel ital szamunkra kedvesebb mint a penz boritekban.dehat ez ertekrend kerdese. A mi vendegeink hamarabb erkeztek es segitettek mindent feldisziteni es elokesziteni.Igazi csaladi eskuvo
2012. okt. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!