Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Simán megőrülhetek, ugye?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Katocska kérdése:

Simán megőrülhetek, ugye?

Figyelt kérdés
3 hét múlva lenne az esküvőm. Erre ma a vőlegényem kijelentette, hogy neki kétségei vannak a házassággal kapcsolatban, s hogy fújjuk le az egészet. 6 éve vagyunk együtt, még egy hónapja boldogan tervezte az esküvőt, jobban be volt zsongva mint én. Nem akar elhagyni, elmondása szerint szeret. Úgy gondolja túl sokat várok tőle anyagiak terén, s ő nem képes ezt nekem megadni. Annyira boldogok voltunk. Gyakorlatilag a család döbbenten hallgatta a történtek,mert mindenki egy szerelmes és boldog párnak tartott minket, akik alig várják az esküvőt(ő 34 én 28)
2012. okt. 28. 15:46
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a gyors válaszokat. 35 fős téli esküvőt szerettünk volna. Nem nagyot, csak ( viszonylag)kicsi meghittet. Az eljegyzési gyűrüm 12ezer forintba került együtt vettük.Azt mindig észrevettem rajta, hogy frusztrálja, hogy a bátyámék nagyon jó körülmények között élnek, s lehet úgy gondolja, hogy én is ilyen életre vágyom. Pedig ez nem így van, s úgy gondoltam,ezt ő is tudja. Apukám szerint valami ilyesmi állhat a dolog mögött. Hihetetlen, hogy az eddig stabilnak és boldognak hitt párkapcsolatom így szétrobbanhat pillanatok alatt. Nem engedi, hogy elköltözzek, mert szerinte ezt meg kell beszélnünk. Mit kell megbeszélni? Feleségnek ezek szerint nem kellek. Úgy érzi, hogy nem ugyanarra visz az életünk blababla. Olyan gyönyörű, emlékezetes lánykérésem volt tengerparton,családi körben egy éve,s milyen büszke volt magára, hogy ő így kérte meg a kezem... azt sem erőltette senki...akkor most mi ez az egész? Bezzeg a kérdéseimre nem tud válaszolni, csak bőg,mint egy gyerek.
2012. okt. 28. 16:12
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
A vőlegényed hátra arcot csinált. Nem akar esküvőt sem most, sem később. Elég bátor ahhoz is, hogy kegyetlenül kimondja. Belátom, hogy ez iszonyú csapás egy menyasszony számára, kínos magyarázkodásokkal jár, szégyenérzettel, ezért azt tanácsolom, hogy azonnal hagyd magára. Ne dőlj be semmiféle ígérgetésnek. Ez a férfi aljasul elbánt veled. Megint egy példa arra, hogy nem szabad húzni évekig esküvő nélkül.
2012. okt. 28. 16:19
 13/29 A kérdező kommentje:
Ki irányít? Abszolút ő. A makacsságáról híres. Ez náluk családi vonás. Mindent megbeszéltünk, dátum,, együtt választottuk a tortát,helyszínt, meghívót. (egy hetet lettek készen a meghívók, megdicsért milyen jó ízléssel választottam ki színét,mert ő abban nem tudott dönteni) , s ő adta postára őket a külföldön élő testvérének. Akkor sem szólt egy szót sem, csak ma reggel.
2012. okt. 28. 16:21
 14/29 anonim ***** válasza:
97%
Akármit is mond, ez piszok ronda dolog volt tőle. Még valahogy meg is érteném, hogy aggódik, vagy kétségei vannak, vagy bizonytalan, előfordul az ilyen. De akkor miért kellett egyáltalán eljegyeznie, kitűznötök az esküvőt, készülni rá, felkészíteni a családot, az ismerősöket, barátokat? Miért hagyta, hogy beleéld magad? Most meg csak úgy ejti az egészet. Ez kegyetlen és megalázó.
2012. okt. 28. 16:26
 15/29 anonim ***** válasza:
96%
Hihetetlen hogy ez csak most jutott eszébe... én gyanakodnék hogy van valakije, bár lehet csak én vagyok féltékeny típus.. ezután nem tudnék bízni benne. Bárhogy is alakul a dolog sok-sok erőt és kitartást kívánok neked!
2012. okt. 28. 16:28
 16/29 anonim ***** válasza:
94%

ne haragudj, hogy megkérdezem, de nincs másik nő a képben. én rögtön erre gondoltam.

nekem a férjem 4 héttel az esküvő előtt mondta le--de ott volt másik nő(vagyis egy kis pi.csa)

nagyon megalázó és fájdalmas ez, tudom. ha van erőd, hagyd ott a francba.

2012. okt. 28. 16:30
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez nagyon durva. Én ezek után annyira megharagudnék, hogy nem is tudom hogy maradnék vele együtt. Teljesen megalázott téged, és hülyét csinált belőled az összes ismerősötök előtt. Én ezt nem élném túl, biztos, hogy nem tudnék benne többé megbízni.
2012. okt. 28. 16:37
 18/29 anonim ***** válasza:
39%
kösz hogy lepontoztatok amiért megkérdeztem hogy ki irányít. Azért kérdeztem meg, mert attól függően, hogy ki irányít más és más értelme lehet annak, hogy most hátrálna a vőlegény
2012. okt. 28. 16:53
 19/29 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, azt sem tudom hogyan kell. Tényleg nagyon örülök minden kommentnek. Valaki pontosan megfogalmazta, hogyan érzek, megalázottnak. Boldogan újságoltam a barátoknak, ismerősöknek,hogy férjhez megyek, s ők velem együtt örültek... most pedig...szerintetek,ha nagyon erősen akarom megnyílik alattam a föld? :) Tudjátok, azt sem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Gyakorlatilag egyszerre csinálom mindkettőt. Szánalmasnak és nevetségesnek érzem magam. S hívhatok fel minden szolgáltatót. Tudom, hogy vannak ennél nagyobb problémák, de mégis ti hogyan mennétek ezek után az utcára, emberek közé, mit mondanátok az ismerősöknek?
2012. okt. 28. 17:00
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ kivel milyen viszonyban vagy, de aki igazán megbízható az melléd fog állni, aki pedig ügyet csinál belőle az nem érdemli meg hogy jóban legyél vele :) A pasit dobd ki úgy hogy többet hozzád szólni ne legyen kedve, és kezdd el összeszedni magad szépen napról-napra:)
2012. okt. 28. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!