Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyiből jönnE ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiből jönnE ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

tervezgetem az esküvőt ( még 1 év) és már kezdenénk számolgatni. Nem akarunk sok embert csak a család,és barátok( 20-30 fő)

nem tudom mik a szükséges dolgok.Leírnátok nekem hogy mik a szükségesek dolgok? mindent:) ami egy szép esküvőhöz kell.

polgárit akarunk,étteremben.nem tudom h mi érné meg. és hogy mit ajánlanátok h mégis milyen legyen? Pl zenészek ilyenek. megérné-e? fotóst is szeretnénk. szóval az ilyeneket:)

Köszönöm szépen:)

sziasztok:)

2012. okt. 24. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Szia!

Én is tervezem az esküvőm nekem is kb még 1vagy másfél év..de már előre gondolkodom :)

Szerintem amit te,ti akartok az nagyon drága...

Kb úgy fél millió lenne ha mindent nézel 20-30főre 3fogásos kaja,a torta,az italok,a ruha és még sorolhatnám...

Szóval egy esküvő nagy költség és sok esetben az ára nem térül vissza soha..Én részemről kis esküvőt akarok,talán csodálkozol,de 10en leszünk és ebben bennevan a jegyespár is és a tanúk is!!!:) Szóval tényleg csak a szűk család és még ígyis nagy költségekbe fogjuk verni magunkat vagyis már most kell spórolni..+még ottvan a nászút is ami tényleg egy feldhetetlen élmény!:) Én a fotóst feleslegesnek tartom mert ha van ügyes fotós a családban (nekem pl a szerelmem,és az apám vagy én)leszünk a fotós tehát ezért külön nem fizetünk senkinek a párom nagyon tehetséges fotós amúgy:)imádom:) A zene megint egy olyan dolog,hogy mehet cdról vagy laptopról is és az olcsóbb mint zenekart hívni pl 30ezerért..De te tudod,mennyit szánsz a nagy napra...:) Sok boldogságot!!!:)

2012. okt. 24. 22:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló vagyok nekünk is csak polgári lesz:)
2012. okt. 24. 22:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Szia:) a zenészt nem is tudom minek írtam ki.. mert van családi barátunk aki énekes,és ingyen vállalja,csak a penzint kell fizetni. ( Delhusa Gjon).

kb olyan 300.000 forintot szánunk rá. lenne rá több is,de nem akarunk nagyon nagy felhajtást:)

Köszi:) azért még várom a válaszokat

2012. okt. 24. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Leírom ami kiadás, aztán majd te kiszámolod hogy a pénztárcádhoz mekkora összeg illik/mennyiből mit tudsz megoldani/kell-e egyáltalán (vmi szerintem felesleges, de szokták, ezért ideírom):

gyűrűk:

menyasszony ruhája (cipő,fátyol, fehér harisnya, ékszer):

vőlegény ruhája(öltöny, cipő):

szertartás ára (attól függ mit kértek, érdeklődd meg az anyakönyvvezetőnél/templomban):

virágok (csokor neked, csokor koszorúslánynak, fiúknak kitüző,díszítés teremre vagy autóra, szirmokat szorni, szülőköszöntő csokor stb...):

díszítés a helyszínre, ha nem virág:

fotós/videós:

zene:

étel (te tudod kiszámolni, hogy oldod meg, tortát el ne felejtsd beleszámolni):

ital:

meghívók:

sminkes:

fodrász:

rendezvényszervező:

autóbérlés:

A többit majd a válaszolók még kiegészítik, lehet kihagytam valamit:)

2012. okt. 25. 09:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Idén októberben volt az esküvőnk, 35 fő volt végül de 38-al számoltunk, 500.000 alatt nem jött ki..folyamatosan túlléptük a költségvetést mindennel pedig nem volt nagy felhajtás...

Hozzáteszem így lett szép, így lett a mi nagy napunk, és végül visszajött az ára...

Meghívók: mi csináltuk néhányat postán küldtünk kb 8.000 Ft

Fotós: 35.000 plussz majd a keresztelő 20.000 Ft-ért-(ennél csak drágábbat találtunk)

Virágok: 25.000Ft autódísz, asztaldísz a vacsorára, egy koszorúslány csokor vőlegénykitűző.....dobócsokor amit ajándékba adtak mert ott jutott eszembe..

Ruha: 40.000 Ft internetről rendelve, vőlegény ruha már megvolt de csak a nyakkendőt meg az inget számolhatjuk olyan 10.000-el.+ cipő:24.000-ért

torta ismerős csinálta 15.000-ért

az én cipőm már megvolt..

vacsora+szállás 38 főre szállás 15 főre számolva 300.000 Ft körül igaz ebben minden benne volt, a dekorációt ingyen kaptuk..igaz nagyon minimál volt de így akartuk..

zenész+ vőfély nem volt barátaink közül kértünk fel mindenkit a feladatra, jobban nem is dönthettünk volna...

ja és nekünk volt templomi ahol a díszítést közösen kellett fizetni a többi párral szerencsére mindenki nagyon normális volt így 5.000/pár kijött...

Polgári szertartás nálunk nagyon drága volt de legalább benne volt a virág meg minden...35.000Ft

KB ennyi hirtelen amit szerveztünk nagyjából 500.000-600.000 Ft betakarta,jaj a legfontosabb a csodás gyűrűnk nem arany hanem ezüst 41.000 ft volt..

Rengeteget kerestünk mindent....hogy szép és olcsó legyen lehetőleg..

hozzáteszem tényleg a legnagyobb nap volt eddig életünkben..

2012. okt. 26. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!