Mennyiből jönne ki egy kb.20nm-es albérlet, rezsivel együtt, két személyre, Budapesten?
Figyelt kérdés
Havonta gondolom, kajával együtt. 100.000?2012. jan. 5. 09:59
3/8 anonim válasza:
Én a férjemmel bérlünk egy egész jó állapotú lakást, mondjuk 38 nm.
Ez 50 ezer+30 körüli a rezsi így télen.
Szerintem egy 20 nm es lakás is, ha igényes 40 ezer+rezsi pesten.
4/8 anonim válasza:
csak nem mindegy, hogy lepukkant környéken van-e, külterület vagy belváros, panel vagy régi építésű bérház vagy kertes házrész stb, Buda vagy Pest?
5/8 A kérdező kommentje:
Ezeket még nem tudom én sem. Mennyiért mozognak általában, mondjuk a legrosszabbtól a legjobbig.
2012. jan. 5. 11:11
6/8 A kérdező kommentje:
Minimum/maximum.
2012. jan. 5. 11:12
7/8 anonim válasza:
alberlet.hu-n nézd meg mennyibe kerülnek az ekkora kiadó lakások, általában a rezsit is feltüntetik.
100 ezerből kijön talán. Én a 34 m2-es lakásomat adtam ki 50 000 Ft-ért, mondjuk új építésű, ez rezsivel együtt 70 e Ft, akkor 30 e marad kajára. Mondjuk az nem túl sok két főre!
8/8 anonim válasza:
20 nm? az mi? már bocsi,de a bejárati ajtódat rányitod az ablakodra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!