Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felesegul vehet egy reformatus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felesegul vehet egy reformatus fiu egy baptista lanyat?

Figyelt kérdés

2012. okt. 24. 19:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
79%
nem a lányt kéne megkérdezni? :D Szóval a papok és a szülők csaphatnak akkor balhét amekkorát akarnak, de úgyis találtok egy olyan templomot ahol összeadnak. A hivatalos állami részen pedig semmi ilyen akadályba nem ütközhettek, csak keríteni kell két ismerőst aki hajlandó tanúként eltölteni ott azt a kemény 10-15 percet.
2012. okt. 25. 12:45
 12/27 anonim válasza:
100%
Igen. Én ismerek több református srácot akinek a felesége baptista. Most is van az ismerőseim között egy pár akik ebben a hónapban jegyezték el egymást és a fiú református a lány pedig baptista. A lényeg, hogy a fiú is hívő legyen ne csak vallásos.
2012. okt. 25. 13:25
 13/27 anonim ***** válasza:
88%

"A lényeg, hogy a fiú is hívő legyen ne csak vallásos"

Már ne haragudj, de ez hol lényeg? A törvény előtt nem számít. Ha ők maguk ( a házasulandók) fegyelmen kívül hagyják, akkor ki pampoghat bele?

2012. okt. 26. 18:52
 14/27 anonim válasza:
100%
Igazad van! Én itt arra gondoltam, hogy egy hívő lány nem megy hozzá egy hitetlen sráchoz, ha mégis akkor jobban ragaszkodik az érzelmeihez mint Isten igéjéhez. Ha ez így van akkor nem hívő. Ha meg egyikőjük sem hívő akkor meg tök mindegy melyik-milyen vallású!
2012. okt. 26. 19:55
 15/27 Levente '96 válasza:
100%

Polgárilag természetesen..

Isten szerint is igen

abban az esetben , ha mindketten hitüket gyakorolják akkor kérjenek tanácsot Istentől, ha pedig nem, akkor úgyis elég kell hogy legyen a polgári hozzáállás

2012. okt. 26. 22:04
 16/27 anonim ***** válasza:
70%
Kizárt dolog, de dughatod , vagy szopathatod is éjjel nappal. Mekkora gyökér vagy te , hogy a szerint döntöd el , hogy milyen a vallása.
2012. okt. 27. 07:12
 17/27 glaslo1 ***** válasza:
100%

A szerelem mindent pótol, de a szerelmet nem pótolja semmi!!

Alapvető tényező két ember maximálisnak fél azonosulását illetően!!--Semmi köze a vallásnak Istennek és egyéb emberfeletti lényeknek ahhoz ha két ember nem tud egymás nélkül élni!--a vallásokat illetően én természetesen nem hanyagolnám vagy ÉN-vagy Ő áttér hozzám""""

2012. okt. 27. 09:44
 18/27 anonim ***** válasza:

"akkor kérjenek tanácsot Istentől,"

Igen! Vagy onnan, vagy a GyK-tól.

2012. okt. 27. 22:51
 19/27 Tóth Károlyka ***** válasza:
100%
Nincs köze az egyiknek a másikhoz. Ha valaki valamit azért csinál, vagy nem csinál, mert egy ezer éves könyvben valaki leírta, hogy ezt lehet, azt meg nem, az buta.
2012. okt. 28. 17:11
 20/27 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :D A fo problema az hogy a lany olyton azt hajtogatja h "Isten nem biztos h jo szemmel nezne ha hozzamenne egy nem hivo fiuhoz" mit csinaljak hogy maskep gondolkozzon?Lehath hogy ez mar mas kerdes de igy alakult.
2012. okt. 29. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!