Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Szeretnétek a jövőben házasodni?
Majd ha már lesz rá biztos pénzügyi alapom is, akkor igen. Jelenleg ezen dolgozok.
22/F
Nem szeretnék. Már házas vagyok.
23/L
Ha csak egy papír lenne, úgy valóban nem akarnék, és úgy nincs is értelme. De én hívő vagyok, nekem a házasság egy szentség, tehát szeretnék mindenképpen!
23/L
Szeretnék! Én nem csak egy papírt látok ebben, több indokot is feltudok sorakoztatni emellett, bár aki nagyon akar úgy is bele tud kötni. :)
Első körben valamilyen szinten hiszek abban, hogy van valami/valaki felettünk álló, aki irányítja a mindenséget. És hiszek abban, hogy a házasság szentségével a kapcsolatunkat valahol az ő vigyázó kezeibe is tesszük. Nem vagyok kifejezetten vallásos, de hiszek, akár egyfajta babonának is nevezhetném, hogy miért szeretném a házasság szentségét.
Másrészt én ebben a szellemben lettem felnevelve, mindenhol házassággal lett "megkoronázva" a kapcsolat.
Harmadrészt én szintén a családomat példaként hozva úgy nőttem fel, hogy a gyerek házasságba született, így kialakult bennem, hogy egy gyereknek házasságban a helye.
Negyedrészt említeném azt, hogy kislány korom óta a nagy napról ábrándozok és szeretném egyszer megvalósítani. :)
22/L
Nem, soha sem szeretnék férjhez menni. Már a gyűrű gondolatától is elfog az undor. Hívő nem vagyok annyira, hogy templomban bohóckodjak, a hivatalos része meg nem érdekel. Persze tudom, hogy itt mindenkinek tökéletes a házassága, de a környezetemben egy, azaz egy sem az. Vagy elváltak vagy az egyik fél csendben félrelépeget közben meg egy a nagy idill. Semmit, de semmit sem tesz hozzá a kapcsolathoz egy papír.
Ugyanúgy szülök gyereket a páromnak, ugyanúgy élem az életemet, de nem házasodok meg.
22/L
Igen:)
Szerencsére erről a párom is így gondolkodik. '14 tavaszára tervezzük a házvételt/építkezést, aztán meglátjuk :) 23/N
Szeretnék, és fogok is, jövő tavasszal :)
Az ok: megtaláltam a másik felem, és eszemben sincs elengedni :D
Viccet félretéve, azt akarom, hogy minden szempontból egyek legyünk (nekem fontos, hogy jogilag se legyen kérdéses, egy család vagyunk), fel akarom venni a vezetéknevét, és boldog házasságban akarok élni vele és a születendő gyerekeinkkel.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!