Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiatalok! Szeretnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Szeretnétek a jövőben házasodni?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodat indokold meg pár szóban! :) illetve írjatok kort és nemet is! Köszi :)

2012. okt. 21. 19:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
MIndenképp szeretnék... nem is tudnék huzamosabb ideig megmaradni egy kapcsolatban, ahol nem jöhetne szóba a házasság. 22n
2012. okt. 21. 20:46
 22/35 anonim ***** válasza:

Majd ha már lesz rá biztos pénzügyi alapom is, akkor igen. Jelenleg ezen dolgozok.

22/F

2012. okt. 21. 21:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék. Már házas vagyok.

23/L

2012. okt. 21. 21:11
 24/35 anonim ***** válasza:
igen szeretnék,fogok is 2013ban,azért mert így is hozzá szeretném kötni az életem a páromhoz,van már gyerekünk is,2,5 éve vagyunk együtt.és mindig azon leszek,hogy megoldjuk a problémákat,nem fogok elmenekülni,ha egy kicsit rosszabb időszak is lesz.azzal,hogy neki szültem gyereket,azzal,hogy hozzámegyek azt fogadom meg,hogy az életemet vele akarom leélni és ezért mindent meg is fogok tenni.ez most lehet hülyén néz ki így leírva,ezek a válaszok után..de van még 1-2 ilyen hülye ,mint én gondolom..:)
2012. okt. 21. 21:13
 25/35 anonim ***** válasza:
ja 25/N
2012. okt. 21. 21:14
 26/35 anonim ***** válasza:

Ha csak egy papír lenne, úgy valóban nem akarnék, és úgy nincs is értelme. De én hívő vagyok, nekem a házasság egy szentség, tehát szeretnék mindenképpen!

23/L

2012. okt. 21. 23:02
 27/35 anonim ***** válasza:

Szeretnék! Én nem csak egy papírt látok ebben, több indokot is feltudok sorakoztatni emellett, bár aki nagyon akar úgy is bele tud kötni. :)

Első körben valamilyen szinten hiszek abban, hogy van valami/valaki felettünk álló, aki irányítja a mindenséget. És hiszek abban, hogy a házasság szentségével a kapcsolatunkat valahol az ő vigyázó kezeibe is tesszük. Nem vagyok kifejezetten vallásos, de hiszek, akár egyfajta babonának is nevezhetném, hogy miért szeretném a házasság szentségét.

Másrészt én ebben a szellemben lettem felnevelve, mindenhol házassággal lett "megkoronázva" a kapcsolat.

Harmadrészt én szintén a családomat példaként hozva úgy nőttem fel, hogy a gyerek házasságba született, így kialakult bennem, hogy egy gyereknek házasságban a helye.

Negyedrészt említeném azt, hogy kislány korom óta a nagy napról ábrándozok és szeretném egyszer megvalósítani. :)

22/L

2012. okt. 22. 00:42
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem, soha sem szeretnék férjhez menni. Már a gyűrű gondolatától is elfog az undor. Hívő nem vagyok annyira, hogy templomban bohóckodjak, a hivatalos része meg nem érdekel. Persze tudom, hogy itt mindenkinek tökéletes a házassága, de a környezetemben egy, azaz egy sem az. Vagy elváltak vagy az egyik fél csendben félrelépeget közben meg egy a nagy idill. Semmit, de semmit sem tesz hozzá a kapcsolathoz egy papír.

Ugyanúgy szülök gyereket a páromnak, ugyanúgy élem az életemet, de nem házasodok meg.

22/L

2012. okt. 22. 00:42
 29/35 anonim ***** válasza:

Igen:)

Szerencsére erről a párom is így gondolkodik. '14 tavaszára tervezzük a házvételt/építkezést, aztán meglátjuk :) 23/N

2012. okt. 22. 01:23
 30/35 anonim ***** válasza:

Szeretnék, és fogok is, jövő tavasszal :)

Az ok: megtaláltam a másik felem, és eszemben sincs elengedni :D

Viccet félretéve, azt akarom, hogy minden szempontból egyek legyünk (nekem fontos, hogy jogilag se legyen kérdéses, egy család vagyunk), fel akarom venni a vezetéknevét, és boldog házasságban akarok élni vele és a születendő gyerekeinkkel.

24/N

2012. okt. 22. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!