Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Fiatalok! Szeretnétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok! Szeretnétek a jövőben házasodni?

Figyelt kérdés
Kérlek a válaszodat indokold meg pár szóban! :) illetve írjatok kort és nemet is! Köszi :)

2012. okt. 21. 19:10
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Én pár év múlva szeretnék, pl. ha befejeztük az egyetemet.

Hogy miért? : Mert nagyon szeretem a párom már 3 éve :) , és szeretnék utána gyereket is, de fontos, hogy esküvő után legyen. Na meg számomra nem szimpatikus, ha 7-10 év után házasodnak, persze ez nem azokra vonatkozik akik tizenévesen találtak egymásra. ( mi : én 17, ő 19 volt )

21 L , 22 F

2012. okt. 21. 19:34
 12/35 anonim ***** válasza:
72%

"Ha valakivel megvagy igy is, egy hulye papir nem fog semmit se valtoztatni rajta. Arrol nem beszelve, hogy barmikor el lehet valni, igy nincs semmi sulya a dolognak."

A minap pont azon agyaltam hogy a válást úgy ahogy van meg kéne szüntetni mondjuk a 2013. január elsejétől köttetett házasságok esetében. Lehet hogy most sokan hüledeznek és onnantól kezdve sokkal de sokkal kevesebb házasságkötés lenne de akkor sokkal komolyabban végiggondolná mindenki hogy hozzámegy e ahhoz az emberhez/elveszi e azt a nőt vagy se. Nem csak egy romantikus szokás lenne az egész hanem tényleg egy komoly, felelősségteljes döntés.

2012. okt. 21. 19:35
 13/35 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy komolyabban átgondolnák de nem is avval van baj hogy a házasságkötéskor nem illenek egymáshoz mert akkor még igen de ahogy telnek az évek és mindketten változnak másképp látják a dolgokat akkor már nem biztos hogy egymáshoz.illenek
2012. okt. 21. 19:41
 14/35 anonim ***** válasza:
72%
Majd csak akor ha már megvan a saját válalkozásom! Nem szeretnék egész életemben a létminimumon élni! 17/F
2012. okt. 21. 19:43
 15/35 anonim ***** válasza:
25%

Nem, a mai világ olyan hogy mindenki cseréli a másikat, ennek így nincs értelme

Ha megkérdezted volna ugyanezt tőlem 20évvel ezelőtt, akkor viszont igent mondanék mert hűségesebb volt az ember szerelme

20/F

2012. okt. 21. 19:49
 16/35 anonim ***** válasza:
Igen, szeretnék.. De semmi esély rá a közel jövőben, mivel most ért véget egy hosszú kapcsolatom.. Vele terveztem, de fölösleges volt..:'( Pedig vgyom egy társra, családra és bár sokaknak ez csak papír nekem többet jelent annál..22/L
2012. okt. 21. 19:59
 17/35 anonim ***** válasza:

Igen, mert szeretem őt, és vele képzelem a jövőmet is.

3,5 éve vagyunk együtt 19/L és ő 24/F

2012. okt. 21. 20:10
 18/35 anonim ***** válasza:
Nem tervezünk házasodni,én felesleges pénzkidobásnak tartom. 2lányunk van és jól megvagyunk így is,nem érzem hiányát. 25N 28F
2012. okt. 21. 20:10
 19/35 anonim ***** válasza:
Nem igazán láttom értelmét így nem valószínű, hogy hozzá megye valakihez. Többnyire már leírták a magyarázataim. Különbenis ha két ember szereti egymást akkor az nem papír függő...
2012. okt. 21. 20:13
 20/35 anonim ***** válasza:
Én mindenképp szeretnék. Jelenleg egy két éve tartó kapcsolatban vagyok, közös jövőt tervezünk, de ha nem vele, akkor később mással kötném össze az életem. Tudom, hogy csak egy papír, de számomra fontos. 18/L (A párom 24/F.)
2012. okt. 21. 20:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!