Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Szeretnétek a jövőben házasodni?
Én pár év múlva szeretnék, pl. ha befejeztük az egyetemet.
Hogy miért? : Mert nagyon szeretem a párom már 3 éve :) , és szeretnék utána gyereket is, de fontos, hogy esküvő után legyen. Na meg számomra nem szimpatikus, ha 7-10 év után házasodnak, persze ez nem azokra vonatkozik akik tizenévesen találtak egymásra. ( mi : én 17, ő 19 volt )
21 L , 22 F
"Ha valakivel megvagy igy is, egy hulye papir nem fog semmit se valtoztatni rajta. Arrol nem beszelve, hogy barmikor el lehet valni, igy nincs semmi sulya a dolognak."
A minap pont azon agyaltam hogy a válást úgy ahogy van meg kéne szüntetni mondjuk a 2013. január elsejétől köttetett házasságok esetében. Lehet hogy most sokan hüledeznek és onnantól kezdve sokkal de sokkal kevesebb házasságkötés lenne de akkor sokkal komolyabban végiggondolná mindenki hogy hozzámegy e ahhoz az emberhez/elveszi e azt a nőt vagy se. Nem csak egy romantikus szokás lenne az egész hanem tényleg egy komoly, felelősségteljes döntés.
Nem, a mai világ olyan hogy mindenki cseréli a másikat, ennek így nincs értelme
Ha megkérdezted volna ugyanezt tőlem 20évvel ezelőtt, akkor viszont igent mondanék mert hűségesebb volt az ember szerelme
20/F
Igen, mert szeretem őt, és vele képzelem a jövőmet is.
3,5 éve vagyunk együtt 19/L és ő 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!