Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Eljegyzést követően mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzést követően mikor házasodtatok össze? Elsősorban azok válasza érdekelne akiknek egyéb okból kifolyólag nem jött össze 1 éven belül! És mi volt azaz ok?

Figyelt kérdés
Mi több, mint 2 év jegyesség után tudjuk csak megtartani az esküvőt, mivel házat vettünk így az nagyon sokat elvesz.
2012. okt. 16. 11:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%

13 évvel az eljegyzés után volt az esküvőnk.

Eleinte nem volt sürgős, még fiatalok voltunk, aztán nem volt pénz lagzira, majd építkeztünk, azért nem volt rá pénz. Megbeszéltük, hogy akkor nem kell lagzi, csak esküvő, de az is tolódott, mert jöttek a gyerekek. De végül is meglett! :)

2012. okt. 16. 13:45
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

Valamivel több, mint másfél év a gyűrűhúzástól. De már előtte vagy 3 évvel megbeszéltük, hogy összeházasodunk.

Egyszerűen nem volt kedvünk szervezni. Két tanúsat nem akartunk, de utánajárni se kezdett el egyikünk sem, hogy most akkor éttermet, zenészt szerezzünk stb. macera. Aztán csak elkezdtük, de azóta is egyfolytában arra gondolok, hogy istenem, most egy napra kidobunk annyi pénzt. Nem az, hogy nem futja, mert futja, de hát abból a pénzből már elmehetnénk a Maldív-szigetekre is vagy vehetnénk még egy nagy autót vagy nem tudom...

2012. okt. 16. 17:12
 13/14 anonim ***** válasza:
69%
Így olvasva a történeteket, örülök, hogy nem csak nekem van hosszú jegyességem. :) Kicsit megkönnyebbültem, hogy vannak rajtunk kívül is olyan párok akik már 5-6 éve jegyesek. Mi 5 éve járunk jegyben. Elvileg most lett volna nyáron esküvőnk, de le kellett mondani. Az élethelyzet nem volt rá megfelelő. Most már ott tartunk, hogy csak egy polgári szertartást akarunk, de sajnos ezt sem tudjuk olyan könnyen kivitelezni, mert a párom külföldön dolgozik. Sosem tudja előre, hogy mikor tud hazajönni. De majd lesz valahogy.. Én ráérek várni. :)
2012. okt. 17. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:
mi tavaly áprilisban jegyeztük el egymást és idén augusztusban volt az esküvő. Azért vártunk mert munka mellett levelezőn csináltam egy szakot és úgy akartam az esküvőnket hogy a suli miatt már ne kelljen izgulnom, csak arra figyeljek. Téli esküvőt nem akartunk, és ugye az utolsó félévembe sem akartam besuvasztani az esküvőt. Jól is tettem mert januártól júniusig nagyon sok volt az államvizsgára való felkészülés és a munka. A június és július meg a munkahelyemen húzós így maradt az augusztus.
2012. okt. 31. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!