Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olcsón esküvő lehetséges?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olcsón esküvő lehetséges?

Figyelt kérdés

Szeretnénk a párommal összeházasodni,viszont csak egy kisebb esküvőre gondoltunk(pénz).

Maximum 30 fő lenne egy polgári esküvő és uttána egy ebéd étterembe vagy rendezvényterem vagy ilyesmi,meg egy kis mulatozás.

Főképp tapasztalatok érdekelnének hogy mennyiből lehet legolcsóbban kihozni ez így.Persze ruha nekem+a páromnak,torta ilyesmi.De tényleg csak az alap.

Főképp Csepel érdekelne de persze másfelé is érdekel ha van jó ötlet.

2012. okt. 15. 12:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Egyik válaszadó: hát tényleg olcsón kihoztátok, ha csak a ruha 100ezer forint. :D
2012. okt. 15. 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
23%
Az en ruham 100 eu volt nem kolcsonzott sajat.
2012. okt. 15. 13:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbet az étellel és ruhával tudtok spórolni. Ruhát vateráról vagy ilyen helyről, ételt saját kezüleg megoldani. Érdemes barátnők közt körbekérdezni, kinek van kölcsön fehér cipője, hajdísze, ékszere stb... biztos odaadják egy alkalomra. Ha valakinél elfértek az udvarban, akár grillezés vagy bográcsozás is lehet. Ha nincs a családban, aki tortát sütne és rendeltek tortát, akkor ne mondjátok h esküvőre lesz, csak hogy egy szép fehér virágosat szeretnétek szülinapra, mert az ünnepelt vágya:) Fotóst pedig ne végig rendeljetek, hanem annyi időre, ami belefér a pénztárcátokba. (Egy jó fotós egy óra alatt is tud szép képeket csinálni,amiket eltehettek emlékbe.)Videós szerintem felesleges:) Aztán a mulatozáson, majd csinálnak a rokonok a képeket. Ha nagyon olcsóra akarjátok az étkezést,a főételt álljátok ti, a násznéptől pedig azt kérjétek nászajándékba, hogy a nők egy tálca süteményt, a férfiak meg egy üveg italt hozzanak, abból a fajtából amit szeretnek. Akkor ital és nasi is megoldva, illetve a rokonok pénztárcája sem ürül ki.
2012. okt. 15. 13:46
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
Igen 100 ezer egy ruhaert egy alkalomra sok nagyon sok penz.Hasznaltan is vannak szepek olcson is lehet szepet venni.Az elozo hozzaszolo nagyon jol leirta mi pont igy oldottuk meg grill party a kertben es a rokonok hoztak a sutiket gyumolcsot stb.Koszonoajandek sk volt
2012. okt. 15. 13:50
 15/20 anonim ***** válasza:
89%
Cipőt 2000 Ftért vettem az Ázsia centerben, pedig bőr volt a belseje. Gondolom nem kellett senkinek hófehér cipő. Nagyon egyszerű volt, más ruhához is fel lehet venni:)Meghívókat te magad is készítheted, 30 emberre nem kell sok. Van ezer ötlet a neten. Az anyakönyvvezetőnél azon lehet spórolni, hogy nem kérsz extrákat, otthon is lehet utólag koccintani. Virágot tényleg a virágpiacról érdemes, ahogy írta is az egyik válaszoló, most az a divat, hogy egy a szál virágokat egy szép szalaggal összefogják, nem kell komolyan szerkesztett csokor. Esetleg ugyanabból a virágból tehetsz a hajadba is, és akkor hajdísz is megoldva.
2012. okt. 15. 13:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet hozni egy kisebb ballagási ebéd árán is akár.

De ebben az van benne, hogy a család főz, ti viszitek a kaját, a helyet ti biztosítjátok, vagy ismerős... Nem vesztek drága ruhát, stb.

Szerintem sokkal emberibb egy ilyen esküvő, mint a cicomás, milliós tételekbe kerülő.

2012. okt. 15. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:

úúúristen, 800.000 a 30 főő???

nekem a 120 fő lesz annyi!!!! :O

ha megoldhat

2012. okt. 15. 20:06
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

Nálam a 100 ezer ruhára nem sok. Mert azért annyira le sem akartam adni.Míg a barátnőim 250 ezres ruhákat béreltek nekem a 100 ezer jónak tűnt. Én nem vagyok a híve a vaterának így maradtam a régi jó módszernél , bementem a ruhaszalonba és felpróbáltam 30 ruhát és kibéreltem ami a legjobban áll.

Arra gondoltam hogy ennyi megjár. Nem dohányzom, nem kocsmázok akkor a nagy napon olyan legyen a ruhám ami tényleg jó. Mások cigire sokkal többet elszórnak. És nekem ez az olcsó. Másnak még a fél millás ruha is lehet az. Akkor úgy mondom hogy a lehetőségeimhez ez olcsó volt.

2012. okt. 17. 08:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekünk 40 fős volt,most nyáron és 550 ezerből tudtuk kihozni.Nem tudom neked mi számít alapnak.Ebben benne volt,ruhák,étterem,fotós,szállás,kozmetikus,fodrász,körmös,virágos,torta és kész.Nem tartott hajnalig,nem volt vőfély,menyecskeruha,tüzijáték,galambröptetés,hintó,még kocsi dísz és videós sem.Az étteremben ajándékba kaptuk a teremdíszítést,így arra sem költöttünk.A ruhámat egy menyasszonyiruha szalonban vettem,40.000 ft volt és álomszép.
2012. okt. 19. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Csak úgy eltöprengtem... én elég sokat megéltem, három esküvőm is volt. Ok, bevallom, kétszer nem sikerült, elváltam. Sajnos. De egyetlen esküvőm sem került százezrekbe, az biztos! Pedig szép volt, jó volt, ott voltak a barátok, rokonok, volt, amikor templom is volt, és mindig ettünk valamit az esküvő után. Igaz, nem béreltük ki New Yorkban a Waldorf Astoriát, volt olyan is, hogy anyósomnál, panellakásban zsúfolódtunk össze és hidegtál, de rossz emlékem egyik esküvőmről sem volt, sohasem volt hiányérzetem, sem nekem, sem a feleségemnek, megadtuk az ünnepnek, emi az ünnepé. Azt hiszem a három esküvő összesen nem került 100.000,- forintba... pedig szépen fel voltunk öltözve, frissen fodrászolva és mégis...
2012. okt. 19. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!