Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehetséges megújítő esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andika001 kérdése:

Lehetséges megújítő esküvő? Mi házasok vagyunk, de szeretnénk megújítani. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 17:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
lehet, bár szerintem elég sznob dolog
2009. márc. 24. 17:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyházilag igen, ezt tudom a szüleimnek is volt. Polgárilag nem tudom.
2009. márc. 24. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet, főleg ha már jó ideje házasok vagytok. Az én nagyszüleim 50 év után csinálták. Nem tűnt éppen sznob dolognak.
2009. márc. 24. 17:22
 4/14 A kérdező kommentje:
2 éve vagyunk házasok,és történt valami ami miatt egy időre szétmentünk,de ujra együtt vagyunk és ezért szeretnénk megujítani.szerintem nem sznob dolog!
2009. márc. 24. 17:27
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
első vagyok, szerintem az arany meg ezüst lakodalomnál nagyon is szép dolog, én speciel pont arra gondoltam hogy jaj már 1 éve házasok vagyunk, gyorsan csináljunk valami felesleges baromságot ami egy csomó pénzbe kerül és kirakhatjuk a képeket majd iwiwre.
2009. márc. 24. 17:31
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

szerintem meg de, ez pont arról szól hogy rakjuk ki iwiwre, én a helyeetekben, a pénzből elmennék inkább egy második nászútra, sokkal jobban megéri, és azt is lehet iwiwen mutogatni.

vagy esetleg csinálhattok még szerintem egy kissebb lagzit, és inkább egy nászútba kéne befektetni

2009. márc. 24. 17:33
 7/14 A kérdező kommentje:
nagyon nem vagytok kedvesek,de mindegy.nem lenne ott senki más csak mi ketten,és a tanuk.semmi lagzi,semmi extra!!!estleg az irígység beszél belőletek.nem tudom mit kell bunkozni,mikor egy normális kérdést,normális hangnembe tettem fel.
2009. márc. 24. 17:42
 8/14 anonim ***** válasza:

2 éves házasság után szerintem nincs sok értelme. Inkább abból a pénzból utazzatok el kettesben egy második nászútra.

Aztán majd a 25. és az 50. évfordulón lehet megújjitani a fogadalmat. Ne akarj Győzikéékhez hasonlitani.

2009. márc. 24. 18:01
 9/14 A kérdező kommentje:

eszemben sincs GYőzikéékhez hasonlítani!!

még egy esküvőnk úgy is lesz hiszen templomi nem volt még....

2009. márc. 24. 18:06
 10/14 anonim ***** válasza:
az hogy csak ketten lennétek, az meg már végképp teljesen felesleges, nem emiatt nem fogtok szétmenni megint, de ha ez fontos a lelkivilágodnak, akkor rászánhatsz egy hétvégét, bár tök felesleges
2009. márc. 24. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!