Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lehetséges megújítő esküvő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Andika001 kérdése:

Lehetséges megújítő esküvő? Mi házasok vagyunk, de szeretnénk megújítani. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 17:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én értem mit szeretnél és értem hogy miért. Én is gondolkoztam hasonlón, mert nálunk is volt gubanc és jó lenne "tiszta lappal" előről indulni...... Talán az anyakönyvi hivatalban tudnak segíteni.......

De egy második nászút sem rossz ám! :-))

2009. márc. 24. 21:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha úgyis lesz templomid, szerintem várd meg azt. Ott úgyis egy picit hasonló dolgokra kell igennel válaszolni. Ez jó alkalom a megújításra.
2009. márc. 31. 18:47
 13/14 anonim válasza:
40%
nagyon nem szép tőletek, hogy így reagáltatok erre a kérdező teljesen korrekt és ártatlan kérdésére. és el sem olvastátok. nem akarnak semmiféle különösebb kiadást, egy ideig szét voltak menve, most nincsenek és ezt a gyönyörű újra egymásra találást szeretnék megpecsételni templomi esküvővel. szerintem nagyon szép dolog. és szabályos is szerintem...
2009. ápr. 20. 23:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Igazi szereteben a felek minden nap megujjitjak fogadalmukat kettesben. Minden nap elmondjak egymasnak csak veled es milyen jo hogy vagy nekem.

De lehet kettesben romatikussan egy erdei (kapolnaban )gyurucsere vagy egy hetvegi utazas alatti fogadalom Esetleg unnepib a szertartasvezeto a megoldas ugye o szertartast vezet de nem hivatalos a dolog igy barmit kerhetsz tole.

2012. okt. 15. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!