Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiskorú esetébe polgári esküvő hogy lehetséges?
Figyelt kérdés
16 éves a lányom a fiú pedig 192011. máj. 29. 20:42
1/17 anonim válasza:
Szülői beleegyezés. Megkérdezhetem minek kell ennyi idősen összeházasodni?
2/17 anonim válasza:
Hát elvileg szülői beleegyezés kell a házassághoz, más nem (mármint papírokon kívül). Besikerült a baba, vagy miért ilyen korán, ha szabad kérdezni?
5/17 anonim válasza:
UUHHH,16 éves lányodat férjhez akarod adni?Szerintem inkább még várjatok minimum 4 évet.
24/L
6/17 anonim válasza:
Biztos, hogy a gyerek miatt... gimis osztálytársam 17 évesen állt az oltárhoz ugyanaz miatt.
Mondjuk az ő párja idősebb volt, és már dolgozott. Nem tudom, a lányod barátja dolgozik-e.
És maguk döntöttek az esküvő mellett?
7/17 anonim válasza:
Hova süllyed a világ? kamukéróim:D
8/17 anonim válasza:
Szülői beleegyezés kell hozzá. De inkább ne add férjhez, nagyon fiatal még hozzá..
19L
10/17 anonim válasza:
ha a te lányod akkor bele kell, h egyezz. De ha érett férfi lennél akinek ekkora lánya van akkor ezzel is tisztában lennél,valószínűleg te is egy kamu kérdező vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!