Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naszajandekbol ekkora botrany?
A volegenyemmel mar hat eve elunk egyutt, azert hazasodunk most, mert jon a baba. Nem akarunk nagy eskuvot a csalad es a baratok ugy 70 fo lesz. Nem kertunk naszajandekot, amire szuksegunk van, mar mindent veszereztunk a sok ev alatt! Mondtuk, hogy ajandekok helyett, tamogassanak egy bizonyos allatmenhelt.
A sogornom azt mondta, hogy egy sznob bekepzelt pi..a vagyok! Persze nem a szemembe de visszajutott hozzam. A parom is megtudta es most osszevesztek. Alattvedo vagyok, sokat vagyok azon a bizonyos menhelyen is.
En rontottam el valamit? Eskuvon ilyet nem szokat? Inkabb fogadtam volna el 25 robotgepet?
Akkor minden bizonnyal a sogornomnek volt igaza.
Mikor azt mondtam nem kerunk semmit, nem vettek figyelembe, anyosomat fagadttak, hogy de megis mit vegyunk nekik?
Igazatok van, talan orulnom kellene a sok sok tanyernak es kavefozonek.
Nem olvastam el a válaszokat, csak leírom a saját véleményem.
Nagyon szép gesztusnak tartom, amit kértél. A sógornőd pedig nincs tisztába a kimondott szavai jelentésével. Nem is igazán értem, hogy függ össze a sznob beképzelt pi..a azzal, ha valaki egy állat menhelyet támogat?
Ez a ti esküvőtök, s nem az ő joga eldönteni, hogy mit kértek. Van, aki pl. lottókat, sorsjegyeket kért.
Lehet tényleg egyszerűbb lett volna "borítékot" kérni, s akkor biztos oda kerül a pénz, ahova akartad.
Én sajnálom a férjedet :D
Gondolom azt gondolja hogy annak a pénznek ezerszer több értelme lenne, pl. tartaléknak.
Nem értem itt a sok válaszolót. Ennyire irigyek vagytok? Vagy tényleg ilyen a magyar mentalitás, hogy sajnáljátok a pénzt adományozásra?
Ha ezt kérte, akkor miért más akarja megszabni, hogy mit kapjon nászajándékba? Nem mondta, hogy 10-20 ezreket adományozzon a rokonság.
Az ilyen ember inkább jobb ha semmit nem is ad, mert tudom, hogy csak kényszerből teszi, nem pedig szívből!
Gyenge jellemek, kevés érzelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!