Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit kell tenni ahhoz hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni ahhoz hogy egy házasság tényleg örökké tartson és boldog legyen?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szeintem szeretet,tolerancia,teljes elfogadás...és mindig színt vinni a kapcsolatban hogy ne fuladjon unaloban.Közös tevékyenységek néha,közös programok.De néha egy kicsit külön programok egyástól és persze bizalom!
2012. okt. 5. 09:23
 12/18 anonim ***** válasza:
feltetel es elvarasok nelkuli onzetlen szeretet kell hozza
2012. okt. 5. 09:30
 13/18 anonim ***** válasza:

'elvarasok nelkuli onzetlen szeretet'

egy párkapcsolatban vannak elvárások és kellenek is hogy legyenek

'Önző szeretet' pedig nem létezik

2012. okt. 5. 10:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Onzo szeretet : azert szeretem mert o kitolti az en igenyeimet ez onzo szeretet.

Elvarasok nelkuli szeretet letezik : akkor is szeretem ha mar nem szep nem fiatal nem karcsu es mar nem jar velem futni.Minden amit elvartam tole elveszett (balaset depressio stb) es megis szeretem mert ot valasztottam o a parom.

2012. okt. 5. 10:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Kis harcok. Az esetek 10%-ában működik, ha a felek soha sem feszülnek egymásnak akármink is a kérdésében. A maradék 90%-ban ez egy lapos kapcsolat jele. Tehát érdemes vitázni (nem veszekedni!), mert ez azt jelenti, hogy nem akarok a másik feje felett dönteni, hanem kompromisszumra törekszem, vagy szeretném meggyőzni.

2. Tolerancia. Nem lehet 100%-ig ugyanabba az irányba haladni, vagy ha az irány közös is, a megvalósítás más lesz. Például a vallás ilyen: mind a ketten Isten felé törekednek, de ha egymás fejéhez vágják, hogy miért teszel így, vagy úgy a vallási előírások szerint, az nem tolerancia. Vagy hogy kevésbé fontos dolgot említsek, az a szülőkkel való kapcsolattartás mikéntje. Ne bántsd a másikat se azért, mert havonta egyszer beszélnek telefonon, se azért, ha minden hétvégén egymásnál ebédeltek.

3. Ne hidd, hogy szándékosan bosszant! Amikor ezt hiszed, vagy ténylegesen ezt teszi/teszed, ott valami nagyon elromlott. Ha csak dühös vagy, mert keresztül húzta a számításod, ne hidd, hogy ellened tette. Gondolj bele, hogy biztosan jó oka volt rá, akkor is, ha elsőre nem érted meg, mi az az ok!

4. Ölelés. Az igazi csókok ritkábbak lesznek valószínűleg, de soha ne hagyd, hogy az ölelések elmaradjanak! Kezd ezzel a napot, és ezzel is fejezd be, akár úgy, hogy az ágyban mellébújsz és átkarolod. A testi kontaktus jó mind a két félnek, és sokszor bocsánatkérésként is használhatók, ha a szégyentől nem tudsz beszélni. Hormonálisan is boldogságot okoz. :)

2012. okt. 5. 11:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Bizalom!!!Ez a legfontosabb.alázat mindkét fél részéről.belássuk,ha hibáztunk,ne legyünk büszkék bocsánatot kérni.mindig mutassuk,hogy szeretjük a másikat.tiszteljük egymást.
2012. okt. 5. 11:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha lenne erre biztos recept akkor valószínű, hogy körülöttünk boldog örökké tartó házasságok lennének.

Szépen hangzik amikor szeretetről, bizalomról , őszinteségről ,hasonló életszeméletről, megbecsülésről, stb. beszélünk.Aztán évek múlva gyakran kiderül, hogy mást jelent nekem az őszinteség a szeretet, a megbecsülés , bizalom, mint a másiknak.Az is lehet hogy hasonló életszemlélettel indulunk egy kapcsolatba, és hosszú évek során akár drasztikusan is megváltozhat az életszemléletünk ,...no és ha a változás nem együtt történik, illetve ha különböző irányba történik, akkor megint csak nincs garancia az örök boldogságra.

Azt mondják, hogy a kapcsolatok addig működnek a legjobban amíg valamelyik "fél" nem akarja bebiztosítani a kapcsolatot. A "bebiztosítás" a félelemből ered. "Jó veled, és szeretném , hogy ez örökké tartson" Valójában FÉLEK , hogy elveszíthetlek. A félelem meg sajnos, egyre inkább eltávolít bennünket a valós szeretettől. A szeretetet ilyenkor felváltja a "ragaszkodás" "kötődés", amit gyakran a szeretettel keverünk össze.Azt mondják, hogy legtöbb esetben a félelem öli meg a kapcsolatokat. Sajnos ez a FÉLELEM egy olyan lassan ölő méreg, amit legtöbbször be sem tudunk azonosítani. ....csak ott áll a kapcsolat végén két kiüresedett csalódott ember, és várja hogy majd a következő kapcsolat "talán az igazi lesz".

2012. okt. 5. 13:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Mindazok amiket írtak, tehát összefoglalva a mindennapos munkálkodás az Ő boldogságán. Ha ez kölcsönös, akkor minden OK lesz!
2012. okt. 6. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!