Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hol vehetek olcsón Pesten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vehetek olcsón Pesten pánt nélküli melltartót a menyasszonyi ruhám alá?

Figyelt kérdés

Több helyen is néztem, de mindenhol 5000 - 6000 FT lett volna, sajnos ennyi pénzt nem tudok érte kiadni.

Hol lehetne olcsóbban (max 2500-3000) venni? Nem kell strapabíró, elég ha kibírja az esküvőt :)

2009. aug. 4. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én még olcsót ilyen fajtában nem találtam, csak úgy, hogy a normál olcsóról leszeded a pántot. Viszont az nem fog rendesen tartani, és a belső részén sincs meg a szilikon, hogy ne csússzon össze-vissza.

Pedig elég sok helyen szoktam vásárolni, intimissimi és a többiek - ilyen helyeken alapból közepesen drága a fehérnemű, de még nem is nagyon láttam jó pánt nélkülit, ennek ellenére érdemes ellátogatni egybe, meg a H&M, New Yorker és társai fehérnemű osztályára, ha valahol, akkor ott foghatsz ki jó áron, jó minőséget.

Tesco- szintén normális ár, jó minőség, szépek is, de pánt nélkülit még nem találtam, a pántosokkal viszont nagyon elégedett vagyok. Igaz olyan fajtát itt még nem vettem, amiről le lehetne csatolni, nem tudom van-e egyáltalán.

Triumphos boltban és a hasonló direkt fehérnemű és drágácskább üzletekben nagyon jó pánt nélkülit lehet kapni, meg olyat is, ami pántos, de teljes értékű pánt nélkülinek is használható, nem merülnek fel a fenti problémák, ha lecsatolod a pántot, bár drága. De, ha nem nő hatalmasra a melled évekig jó is lesz, nem megy szét. Ráadásul kismillió fazon, forma és méret közül választhatsz a saját melleidre valót, ami más helyekről nem igazán mondható el és nem lesznek a melleid fura alakúra összenyomva, meg nem veszel "hát végül is erre rá lehet mondani, hogy jó" melltartót.

Kínai - pánt nélküli nincs is, csak a lecsatolós problémás megoldás lehetséges, de a melltartók furcsa alakú melleket csinálnak, hamar szétmennek - viszont olcsó.

Én melltartó-ügyben ezt a választékot tudom.

2009. aug. 4. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
66%
Aranypók boltok...
2009. aug. 4. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Az aranypók Qrva drága. Ilyen tizenezres pulcsik, meg nyolc ezres melltartók. Voltál te már ott, vagy csak úgy beírtad, hadd menjen?
2009. aug. 4. 16:34
 4/6 anonim ***** válasza:
én a kínai piacot javaslom, van ott minden, tuti hogy hordanak ők is pánt nélkülit, hisz általában kisebb mellűek
2009. aug. 4. 21:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Az első válaszolónak különösen a részletes választ! :)

Úgy tűnik hogy elmegyek az Asia Center-be, megnézem hogy ott látok e, remélem hogy találok :)))

2009. aug. 5. 09:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is sokfelé nézelődtem, de nem igazán találtam rá a megfelelőre(Vagy nem volt stabil, vagy lenyomott) Aztán a kölcsönzőben mondták, hogy belevarják a ruhába a szivacsot.Ez nagyon jó megoldás volt, mert szépen kiemelte a dekoltázsom és nem kellett félnem, hogy nem marad meg a helyén.
2009. aug. 5. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!