Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most kell a nászajándék?
Szerintem meg a közeli család tuti most fog nekik adni.
A tavaszi buli még közel nem biztos, és igen rosszul jársz ha mások oda visznek sok ajándékot.
Mi is csak szük család házasodtunk és marha mérges voltam mikor anyósomék óriási ajándék hegyekkel jöttek, anyuék meg betartották és egy kisebb ajándékot hoztak csak. Nekik ciki lett volna ha nem dugok el mindent gyorsan.
Akkor lehet tényleg nézek valami képkeretet vagy valami ilyesmit. Jah, meg kapnak egy fél kilós lazacot egyenesen Norvégiából :)))
És ha mástól nem kapnak most semmit, akkor mi se adjuk oda?
Én odaadnám, különösen a lazacot, mert az megromlik másként. :)
Egyébként ha holnap van az esküvő, enyhén szólva megkéstek azzal, hogy közzétegyék, kérnek-e nászajándékot, vagy nem. Szerintem vigyétek az apróságot, aztán max. a nagy tavaszi templomosra mehet nagyobb ajándék.
Nem kell adni nászajándékot, csak annyit mintha normál vendégségbe mennétek. Mivel szép virágcsokor gondolom lesz egy üveg jó bort és bonbont vinnék.
A nászajándékkal igazából az esküvő és lagzi költségét állja a vendégsereg (költséget szülők fizetik, ajándékot gyerekek kapják). Mostanában egy szolid lagzis esküvőnél is kb. 15 000 Ft/fő-re szokott kijönni ebben a legnagyobb költség ek: lagzi, ifjú pár ruhája, zenekar, fényképek, templomi esküvő. Ehhez képest aprópénz a polgári esküvő, aminek árát az önkormányzat határozza meg jellemzően 10e Ft-ban már a pezsgő is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!