Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek most kell a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most kell a nászajándék?

Figyelt kérdés
Barátnőm holnap megy férjhez. Ez csak egy nagyon szűk polgári esküvő lesz, a pár lesz ott, a szülők, a tanúik (én a menyasszony tanúja leszek) és a tanúk párjai, utána pedig átmegyünk hozzájuk és ott eszünk iszunk egy picit, de semmi éjszakába nyúló nem lesz. A rendes, templomi esküvő, utána nagy bulival és sok vendéggel majd csak valamikor tavasszal lesz. Azt mondták, hogy lehet nem is fognak nászajándékot kérni, mert mindenük megvan, hanem inkább menyasszonytánc lesz és abból a pénzből a babának vesznek ami kell, aki tavasszal fog születni. Most akkor nem kell semmit adni Nekik nászajándékként ugye?

2012. szept. 27. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Adjatok valami jelképeset szerintem: fotóalbum, képkeret stb... és majd a rendes lagzin komoly ajándékot.
2012. szept. 27. 14:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom egy fotó albumot esetlen a babának.
2012. szept. 27. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a közeli család tuti most fog nekik adni.

A tavaszi buli még közel nem biztos, és igen rosszul jársz ha mások oda visznek sok ajándékot.

Mi is csak szük család házasodtunk és marha mérges voltam mikor anyósomék óriási ajándék hegyekkel jöttek, anyuék meg betartották és egy kisebb ajándékot hoztak csak. Nekik ciki lett volna ha nem dugok el mindent gyorsan.

2012. szept. 27. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Akkor lehet tényleg nézek valami képkeretet vagy valami ilyesmit. Jah, meg kapnak egy fél kilós lazacot egyenesen Norvégiából :)))

És ha mástól nem kapnak most semmit, akkor mi se adjuk oda?

2012. szept. 27. 14:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Én odaadnám, különösen a lazacot, mert az megromlik másként. :)

Egyébként ha holnap van az esküvő, enyhén szólva megkéstek azzal, hogy közzétegyék, kérnek-e nászajándékot, vagy nem. Szerintem vigyétek az apróságot, aztán max. a nagy tavaszi templomosra mehet nagyobb ajándék.

2012. szept. 27. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem kell adni nászajándékot, csak annyit mintha normál vendégségbe mennétek. Mivel szép virágcsokor gondolom lesz egy üveg jó bort és bonbont vinnék.

A nászajándékkal igazából az esküvő és lagzi költségét állja a vendégsereg (költséget szülők fizetik, ajándékot gyerekek kapják). Mostanában egy szolid lagzis esküvőnél is kb. 15 000 Ft/fő-re szokott kijönni ebben a legnagyobb költség ek: lagzi, ifjú pár ruhája, zenekar, fényképek, templomi esküvő. Ehhez képest aprópénz a polgári esküvő, aminek árát az önkormányzat határozza meg jellemzően 10e Ft-ban már a pezsgő is benne van.

2012. szept. 27. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyél valami apróságot.Majd a tavasszal visztek ˝nagy˝ajándékot.Szerintem ciki üres kézzel menni.
2012. szept. 27. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha náluk lesztek, akkor lehetne vinni valamilyen különlegesebb pezsgőt koccintani (menyasszonynak mellé gyerekpezsgőt, mert a baba miatt nem ihat:)
2012. szept. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!