Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti örlnétek ennek a nászajándé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örlnétek ennek a nászajándéknak? Pénz mellé

Figyelt kérdés

[link]

Ennél ötletesebb módját nem találtam a nászajándék átadásának,ami tulajdonképpen pénz.

Nem konkrétan ez a doboz,hanem amilyet találok és szép,alkalomhoz is illik,aztán ékszereknek,bármi másra hasznositható is.

Fiatalok a házasulandók és mi is.

Vélemény?

2012. aug. 17. 13:20
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
12%
Én nem örülnék. De én a pénzt is sértésnek venném.
2012. aug. 17. 13:25
 2/33 A kérdező kommentje:
A pénz a fő ajándék,mert együtt élnek pár éve,és felujitani fognak,nem mennének sokra egy mosógéppel,hisz teljesen berendezett lakásuk van.
2012. aug. 17. 13:27
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene, szerintem jó ajándék, ötletes! :)
2012. aug. 17. 13:28
 4/33 anonim ***** válasza:
2%

táncoláskor szoktak pénzt adni.

Én inkább valami háztartási gépet vennék.

2012. aug. 17. 13:29
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék a dobozkának és a pénznek is. A fiatal házasoknak mindig jól jön egy kis zseton. :)
2012. aug. 17. 13:31
 6/33 A kérdező kommentje:

13:25:

Akkor adnál jobb ötletet?

Mit kérnél nászajándékba ha van berendezett lakásod,nászutad lefoglalva kifizetve,viszont a lakásra ráférne egy festés,új szekrénysor,stb.

És a vendégek nem laknak közel,hogy majd együtt vesztek szekrényt pl.

2012. aug. 17. 13:31
 7/33 A kérdező kommentje:

13:29:

Milyen háztartási gépet ha megvan mindenük ami kellhet?

Tánc nem lesz,vacsora lesz étteremben,szűk családdal.

2012. aug. 17. 13:32
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Én a csokromat a Meskán csináltattam és a nővérem a nászajándékukat is ott csináltatták nekünk.

Mivel én nagy Magyar Népmesék Fan vagyok a férjemmel együtt, ezért ugyan ilyen dobozt kaptunk, csak a motívummal, amibe bele van írva, hogy: "Ásó, kapa, nagyharang!"

A doboz tartalma pedig: kis ásó, kis kapa, és közepes harang.

Valamint szépen a fába bele van égetve a nevünk és a házasságkötésünk dátuma.

Ehhez kaptunk mi még sorsjegyet a nővéreméktől. Ők döntöttek így, nem kértük.

2012. aug. 17. 13:35
 9/33 anonim ***** válasza:
15%
Erre az alkalomra találták ki az ajándékkártyákat és utalványt, festéket nem vehetsz, viszont OBI/Baumax/Ikea vagy akármilyen áruházba tudsz vásárolni ajándékutalványt a számukra. Jobban megmarad emléknek is mint a pénz.
2012. aug. 17. 13:37
 10/33 anonim ***** válasza:
18%
Aranyos a doboz, de inkább az árát is add oda nekik. Én pl nem tudnám hova tenni, annyira nem örülnék neki. Vannak ötletesebb módjai a pézadásnak, láttam már itt pár válaszban.
2012. aug. 17. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!