Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örlnétek ennek a nászajándéknak? Pénz mellé
Ennél ötletesebb módját nem találtam a nászajándék átadásának,ami tulajdonképpen pénz.
Nem konkrétan ez a doboz,hanem amilyet találok és szép,alkalomhoz is illik,aztán ékszereknek,bármi másra hasznositható is.
Fiatalok a házasulandók és mi is.
Vélemény?
Ezt most olvastam valahol :) Nekem tetszik.
"Másrészt itt is elsütöm az ötletemet, ami már több helyen bevált: Vettünk ajándékba egy kuglóf- vagy muffinformát (az első azért jó, mert még egy jól felszerelt ifjú háztartásban is ritkán van, a második meg azért, mert ha van is neki, elegendő muffint úgysem lehet csinálni, tehát jól jön a második. :). Mellé pedig internetről szerzett receptekből összeállítottam egy kis kuglóf-/muffinreceptes könyvet, aminek a címlap utáni első oldalára az kerül:"És a sütés előtt ne felejtsetek el bevásárolni!" Ide ragasztottunk egy borítékot a pénzzel, meg írtunk egyéb jókívánságokat."
Ez a muffinos,receptes ez tetszik nagyon :)
Nem egyedül döntök,párommal ketten.
A festékes vödörbe pénz ötletes,de semmi maradandó nincs belőle,ki őrizget egy vödröt?
nekem nagyon tetszik a doboz, remélem mi is kapunk majd :)
ami még jó szerintem is, az a csatos üvegbe pénz, láttam már olyat is, hogy csőtésztába volt belehengergetve, s az be az üvegbe
Senki, de a meglepetés az maradandó lesz amikor kinyitják! Emlegetni fogják egy darabig :)
A receptkönyv meg fenomenális ötlet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!