Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti örlnétek ennek a nászajándé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örlnétek ennek a nászajándéknak? Pénz mellé

Figyelt kérdés

[link]

Ennél ötletesebb módját nem találtam a nászajándék átadásának,ami tulajdonképpen pénz.

Nem konkrétan ez a doboz,hanem amilyet találok és szép,alkalomhoz is illik,aztán ékszereknek,bármi másra hasznositható is.

Fiatalok a házasulandók és mi is.

Vélemény?

2012. aug. 17. 13:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
95%

Ezt most olvastam valahol :) Nekem tetszik.

"Másrészt itt is elsütöm az ötletemet, ami már több helyen bevált: Vettünk ajándékba egy kuglóf- vagy muffinformát (az első azért jó, mert még egy jól felszerelt ifjú háztartásban is ritkán van, a második meg azért, mert ha van is neki, elegendő muffint úgysem lehet csinálni, tehát jól jön a második. :). Mellé pedig internetről szerzett receptekből összeállítottam egy kis kuglóf-/muffinreceptes könyvet, aminek a címlap utáni első oldalára az kerül:"És a sütés előtt ne felejtsetek el bevásárolni!" Ide ragasztottunk egy borítékot a pénzzel, meg írtunk egyéb jókívánságokat."

2012. aug. 17. 14:27
 22/33 A kérdező kommentje:

Ez a muffinos,receptes ez tetszik nagyon :)

Nem egyedül döntök,párommal ketten.

A festékes vödörbe pénz ötletes,de semmi maradandó nincs belőle,ki őrizget egy vödröt?

2012. aug. 17. 14:33
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

nekem nagyon tetszik a doboz, remélem mi is kapunk majd :)

ami még jó szerintem is, az a csatos üvegbe pénz, láttam már olyat is, hogy csőtésztába volt belehengergetve, s az be az üvegbe

[link]

2012. aug. 17. 14:34
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

Senki, de a meglepetés az maradandó lesz amikor kinyitják! Emlegetni fogják egy darabig :)

A receptkönyv meg fenomenális ötlet! :)

2012. aug. 17. 14:35
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon klassz ötlet,főleg a tartalma!Maga a doboz nem annyira jön be,de lehet bármilyenbe tenni :)
2012. aug. 17. 14:58
 26/33 A kérdező kommentje:
írtam,hogy nem ez a konkrét doboz,ez csak egy példa,hogy kb ilyen,csak más mintával
2012. aug. 17. 15:03
 27/33 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok, akkor inkább semmit nem kérek, a felújításra meg megkeressük a pénzt. Ez a receptkönyves... hát, ha ilyet kapnék, úgy égne a fejem.
2012. aug. 17. 15:20
 28/33 anonim ***** válasza:
94%
Kedves Első! Nem minden ember egyforma! De mondok egy számodra nagyon fura dolgot: A párok 90%-a örül a pénznek!
2012. aug. 17. 15:26
 29/33 anonim ***** válasza:
18%
Mert nem szeretnék semmit, ezért megérdemlem, hogy ne kapjak semmit? A logika bajnoka vagy.
2012. aug. 17. 16:01
 30/33 A kérdező kommentje:
nem,hanem mert itt hisztizel,hogy hát neked ilyen nem kellene,a recepteskönyv láttán égne a fejed...mikor a recepteskönyves és a dobozos ajándék elkészitése is jópár órát vesz igénybe,rászánja az ember az időt és a pénzt,te pedig igy reagálnál...még jó hogy nem a te esküvődre megyek...
2012. aug. 17. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!