Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örlnétek ennek a nászajándéknak? Pénz mellé
Ennél ötletesebb módját nem találtam a nászajándék átadásának,ami tulajdonképpen pénz.
Nem konkrétan ez a doboz,hanem amilyet találok és szép,alkalomhoz is illik,aztán ékszereknek,bármi másra hasznositható is.
Fiatalok a házasulandók és mi is.
Vélemény?
Szerintem nagyon jó ötlet, én örülnék neki. :)
Az olyan hozzászólásokat, hogy pénzt adni bunkóság, meg nem is értem. Van, aki direkt pénzt kér, ez sehol nem bunkóság. Persze más az, ha tudsz valami nagyon személyeset vagy nagyon hasznosat adni, de ebben az esetben meg van mindenük. Az meg mivel lenne jobb, ha utalványt vennél? Ugyanarra jó, mint a pénz, de ne te döntsd már el, hogy ők az Obiban vagy Praktikerben akarnak-e vásárolni.
Szóval szerintem ötletes és jó lesz. :)
Szerintem ötletes, aranyos ajándék. Később valóban még ékszeres doboznak is jó lesz vagy valamit tárolni benne.
Én személy szerint örülnék neki!
Nem ennyiért veszem,csak példaként mutattam.
A dobozt kb ezresért veszem,én festem,égetem ki szépen,és teszem bele a dolgokat,nem az a 2-3ezer fog számitani ami az ér,kapnak bele elég pénzt is.
Utalványt nem akarok semmiképp,magunkból kiindulva felujitáskor,obi,praktiker,baumax,pici áruházak,óriási árkülönbség,és semmivel nem személyesebb egy obis papirfecni mint a pénz.
Ásó-kapa-nagyharangosat én is gondoltam,de ez jobban tetszett,és ékszertartóként hasznositható is utána.
13:43: végigolvastam kb 300 olyan kérdést itt ahol pénzes nászajándék van,és ennél ötletesebbet nem találtam.
A nagyo apró pénz vödörben szerintem kiszurás,a pénzcsokor nekem nem tetszik,tehát várok jobb ötletet ha van.
A pénz jó ötlet, szerintem biztos, hogy jobban fognak neki örülni, mint még egy turmixgépnek... De a doboz nem tetszik. Én valami ilyesmibe raknám:
Nekem tetszik én biztos örülnék neki.Egy örök emlék lesz.
Ha még pénzt is adtok szerintem szép ajándék igy együtt.
Mert meg van a hasznos oldala,és meg van az is,hogy ha a kezükbe veszik a dobozt akkor mindig jön egy pillanat kép az esküvöjükröl,meg igy rád is gondolnak egy egy pillanatra,mert töled kapták.
Sokszor a kisdolgokbol lesznek a nagydolgok.Lehet egy doboz jobban a szivéheznöl mint egy háztartási gép.Nem melesleg az elromlik és kidobja egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!