Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naszajandek, de mit kerjek?
Penzt a menyasszonytanc kor kapjuk.Es egy listat kellene irnom az ajandekokrol. De igazabol mindenunk meg van. Es azt nem szeretnem ha hulyesegekre penzt kidobnanak.
A parom szeretne a jatekahoz valami kiegeszitoket, tobb tizezer ft dbja. Azert gondolom nem ilyesmire gondoltak, vagy szerintetek?
Aki kitalalta a listat, azok kb mire gondoltak? Ezt megkerdeznem töle! Ezt en sem ertem, ha egy parnak van pl. egy berendezett lakasa, együtt ott laktak evekig, ezutan is ott tervezik, akkor mit vacakolnak a listaval, kavefözö es hasonlokkal? En igy voltam, es kepzeld el, annak ellenere, hogy penzt kertünk, volt, akitöl egy faliorat kaptunk. :) Meg sosem jart a lakasunkban, igy persze meg stilusban sem passzolt. Egy darabig allt a pinceben, majd amikor feltünt, hogy anyosomnak minden helysegeben van legalabb egy ora (nappailan több is), nekik adtuk. Azonnal feltettek az etkezöbe, mivel az ottani amugy is megallt. Legalabb hasznosult.
Jatekokat semmikepp sem kernek, bocsi, de ez nem gyerekzsur vagy a ferjed szülinapja, hanem a kettötök eletere kellene vonatkozzon az ajandek! Ennyi erövel kerhetnel arany karlancot es nyaklancot is, vagy sminket, szepsegoperaciot...stb, remelem, erted: ezek 1 szemelynek szolo dolgok.
Es mi lenne, ha kiszamolod, kb mennyi penz jönne össze összesen, kineznel egy különleges utazast ebben az ertekben, es megmondod, ez kellene a leginkabb? Erre gyüjtötök, igy vagy egy ilyen/hasonlo utazasnak örülnek, vagy ha csak ezt szeretned, akkor kifejezetten ezt keritek? Wellnessre is lehet.
Ha mindenetek megvan, mit lehet felirni egy listara?
Ha nagyobb összegü ajandekokat szannak, felirni, hogy wellness ide 3 napra, 1 hetes balatoni nyaralas, 1 hetes horvat... :)
Esetleg meg vasarlasi utalvanyt lehetne irni a listara, de olyan üzletet, amiben ferfi-nöi cuccok is ugyanugy vannak, mindkettötöknek.
Közben irtad, hogy sokat utazol, elnezest. Akkor marad a wellness, ahol kipihenheted az utazasok faradalmait. :D
Szerintem egy egeszen különleges, nagyertekü utazas azert mas kategoria. Ahogy egy afrikai kalandtura is mas, mint az üzleti utazasok. Ne "szallodas" utazas legyen, hanem ahol az elmenyek különlegesek.
Ami meg eszembe jutott közben, ha megis marad a kavefözös lista: ha az egeszsegedre adsz, a pi viz gyarto keszüleket felirhatod, ha az nincs meg. Gyümölcsaszalo esetleg. De ha mindenetek megvan, lehetetlen ennyi ilyent összeszedni sztem.
5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!