Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Naszajandek, de mit kerjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naszajandek, de mit kerjek?

Figyelt kérdés

Penzt a menyasszonytanc kor kapjuk.Es egy listat kellene irnom az ajandekokrol. De igazabol mindenunk meg van. Es azt nem szeretnem ha hulyesegekre penzt kidobnanak.

A parom szeretne a jatekahoz valami kiegeszitoket, tobb tizezer ft dbja. Azert gondolom nem ilyesmire gondoltak, vagy szerintetek?

2012. szept. 2. 22:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem se írj listát. Ha mindenetek megvan, akkor mindenetek megvan. Tőlünk senki sem azt kérdezte, hogy mit vegyen, hanem, hogy mennyibe kerül a vacsi... Pedig sehova nem írtuk és nem is mondtuk, hogy pénzt kérünk! Végül mindenkitől azt kaptunk. Nem bántam.
2012. szept. 3. 07:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Hanyagolnám a listaírást. Tegyük fel kérsz egy kávéfőzőt, amit lehet venni 4500-tól a csillagos égig. Megkapod a legolcsóbbat, ami nem túl jó, nem finom a kávé, ciklámen színű és nálad minden sárga. Akkor mit csinálsz vele?

Pénzt kell kérni. Ezt a meghíváskor közölni kell. Lezárt borítékban átadják, nem látják mások mennyit adott. Nincs kibeszélés. Utána arra fordítod amire szükséged van. Nem az ajándék árától függ a boríték vastagsága. Úgyis csak annyit tesz bele, mint amennyit tud vagy akar(érdekes, hogy a jól álló sóherkodik, a szerényen élő megpróbál "kitenni" magáért.)

2012. szept. 3. 11:41
 13/14 Dorka1988 válasza:
Én a helyetekben kérnék sorsjegyet! mindenkitől mondjuk egy 1000-ért. a nagy számok törvénye szerint van esély rá, h nagyobb összeghez juttok! ha lesz esküvőm én biztos kérek! ha mindenetek megvan kérjetek inkább ajándékutalványt megadott üzletekbe! az se rossz azt veszel belőle amit szeretnél!
2012. szept. 4. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Esetleg színházjegyet, koncertjegyet is kérhettek, ha muszáj valamit, mert a pénzt snassz. Ha meg esetleg van vmi, amit nélkülözhetőnek tartasz, de a lelked mélyén vágysz rá (fagyigép, márkás táska, okostelefon stb.), akkor azt is megemlítheted, legfeljebb nem veszik meg.
2012. szept. 13. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!