Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-60 fős esküvő kicsi nagyon? Milyen hangulat volt az
ekkora esküvődön, vagy amin vendég voltál?
Figyelt kérdés
Nem szeretnénk csődíteni, minden évek óta nem látott ember, meg boldog-boldogtalan kollégát, csak mert ismerjük, de attól félünk kicsit, hogy mondjuk 50 fő kevés lesz ahhoz, hogy tényleg egy táncos, vidám hajnalig tartó mulatság alakuljon ki. Amik ilyenek voltak, ahol vendégek voltunk, mind olyan nagy esküvő volt. Egy kisebb esküvőn voltunk, de az meg olyan lapos volt, 5-6 ember táncolt, nem szeretnénk így járni. A kis esküvőn is alakulhat jól?
Sok ismerőstől hallom, hogy nem szeretnek úgy táncolni, ha kevesen vannak, mert akkor egyből feszélyezi őket, hogy rögtön a kamerázás középpontjában vannak, jobban szeretnek kicsit elvegyülni meg ilyesmi.
Fizess statisztákat, hogy ők folyamatosan táncoljanak!
2012. szept. 26. 18:07
2/16 anonim válasza:
Nekünk kevesebben voltak mégis jól éreztük magunkat. Nekünk nem az volt a fontos, hogy sokan legyenek és sokan táncoljanak... ez elsősorban RÓLUNK szólt.
2012. szept. 26. 18:10
3/16 anonim válasza:
az attól is függ, h milyen az az 50-60 ember. én egy 65 fős lagzin voltam tavaly ilyenkor, csapból folyt a jager és a whisky (azért volt "kisebb", h cserébe több dolgot megengedhessenek maguknak, bővebb legyen a kínálat mindenből). az idősebb korosztály és néhány gyerekes szülő elment éjjel 1-2 körül, a többiek - köztük mi és a pár is - végig buliztuk és táncoltuk az estét. hajnali 6 körül lett vége. nagyon nagy buli volt :)
2012. szept. 26. 18:14
4/16 anonim válasza:
Van amikor 300-an is vannak esküvõn s mégis kevesen táncolnak.Ez attól is függ, hogy ki milyen hangulatu.
2012. szept. 26. 18:17
5/16 anonim válasza:
Mi szeptember elején voltunk kb egy ekkora esküvőn! Nagyon nagyon jó volt!!! Az, hogy kevesen táncolnak megesik a nagy lagzin is. Most én is mondhatnám azt, hogy nagy esküvőn meg azért nem szeretek táncolni, mert sokan vannak és néznek. Nem mindegy, hogy milyen a korosztály, a fiatalok általában többet táncolnak, persze ez sem feltétlenül igaz.
Nekünk jövőre lesz az esküvőnk és sokkal boldogabb vagyok, hogy a barátaink és a szűk rokonság lesz ott,(kb 60-65 fő) sokkal rosszabb lenne, ha minden szomszéd ott nézelődne.
A másik, hogy én például nem is ismertem az ifjú párt de, hogy számukra se legyen kellemetlen egyből felálltunk és mentünk táncolni és még nagyon sokan gondolkoztak így. (Főleg a nagyon közeli barátok, családtagok)
A hangulatot elvileg
2012. szept. 26. 18:19
6/16 A kérdező kommentje:
Child of Gaia, ez a rólunk szól dolog egy kicsit vicces ne haragudj, de pont mivel a mi lakodalmunk, a mi pénzünk, azért nem szeretnénk úgy járni, hogy elköltünk rá egy rakás pénzt és mindenki csak ül mintha muszáj lenne, mert semmi hangulat nincsen... Akkor aztán sokra megyek az "ez márpedig az én napom" beállítottsággal, ha szarul sikerül, akkor elmondhatom, hogy márpedig akkor is az a lényeg, hogy nekem tetsszen, nem baj, hogy kihajítottam az ablakon egy csomó pénzt, és nem volt hangulat.
2012. szept. 26. 19:28
7/16 anonim válasza:
Child of Gaia mindenhova ilyen hülyeségeket szokott böfögni.
2012. szept. 26. 19:29
8/16 anonim válasza:
A hangulat nagyon függ a szervezőktől. A vendégek zöme meg adott. Rokonok, barátok. Végig kell gondolni az egész lagzi menetét. Elemezni kell a vendégeket, és a zenét hozzájuk illeszteni. Az evés meg az ivás ne legyen egy végtelen trakta. Legyen megoldva a vendégek szállítása. Aki haza akar menni, ne neki kelljen vezetnie. Gondolni kell a gyerekesekre. Szóval van tennivaló...
2012. szept. 26. 20:07
9/16 anonim válasza:
60 fős esküvőnk volt, fantasztikus , a mai napig téma :))) Ami fontos hogy ne egy hodályba legyen hanem olyan helyen ahol ha táncolnak 5 en az már ne feszélyezze a tásaságot.Mi egy falusi étteremben voltunk. Direkt nem akartam csak az igazán fontos embereket elhívni.Volt aki csúnyán tett,gyorsan le is került a meghívottak listájáról :)
2012. szept. 27. 02:11
10/16 anonim válasza:
55-en voltunk, akivel találkozunk mindenki azzal fogad, h de jönne még egyszer. hihetetlen jó hangulata volt. nagyobb esküvőt semmiképp nem rendeztem volna. minek? nem kell sok ember a jó hangulathoz. én azt vallom, és nagyon bejött, h azok legyenek ott, akiket szerettek és akikkel jól érzitek magatokat. akkor minden klassz lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!