Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Zuglói vagy környéki étterem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zuglói vagy környéki étterem ahol egy kb 30 fős lagzit tartanátok, költséghatékonyan?

Figyelt kérdés

November közepén lesz az esküvőnk. Csak a szűk család. Zuglóiak vagyunk, és itt is lesz a szertartás, de nem tudom melyik étterem lenne erre megfelelő. Túl nagy összeget nem szeretnénk rászánni a kajára. Mi az a minimum amiből kijöhet?

Köszönöm!

2012. szept. 25. 07:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
a pizza Kingben a bosnyákon szoktak lenni ilyen bulik, én is ott lakom, és folyton hallom a lagzikat, bulikat, szülinapokat. Szerintem beleférne, és vannak akciók, hogy kedden és szombaton féláron van a meleg kaja. Most mást nem tudok, esetleg a laguna étterem még, ami az örstől két megállónyira van, bár az kisebb, de 30 ember szerintem elfér. remélem tudtam segíteni.
2012. szept. 25. 11:33
 2/18 A kérdező kommentje:
Hála és köszönet. A Pizza King annyira nem szimpi, de ezt a lagunát megnézem...
2012. szept. 25. 12:01
 3/18 anonim ***** válasza:
Trófea az Erzsébet királyné útján? Nekünk ott volt és nagyon olcsón kijöttünk, igaz, csak 2 óra hosszát voltunk ott 9-en. De lehet hosszabb időre is menni, még mindig olcsóbb úgy is, mint más éttermekben és annyit, azt esznek a vendégek, amennyit és amit akarnak. Valamint bor, sör is van az árban. Szerintem az egyik legköltségtakarékosabb hely.
2012. szept. 25. 12:32
 4/18 A kérdező kommentje:

Ott úgy láttam, hogy termet kell bérelni ami óránként min. 60e. Ebben van a kaja, meg a torta!

Most beszéltem a párommal, és ő ragaszkodik, hogy táncolni is lehessen. (Nem tudom ki táncolna de mindegy). Lehet a Trófeában meg a Lagúnában???

2012. szept. 25. 12:37
 5/18 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Szerintem a Lagúnában meg lehetne oldani. Kérdezzétek meg, mi 5. éve odajárunk valentin napon, dugig van mindig. Hangulatos kis hely.
2012. szept. 25. 16:45
 6/18 A kérdező kommentje:
Szerintem felhívom majd a Lagúnát is és a Trófeát is. A Trófea rugalmatlan az időben szerintem, a Lagúnában meg szegényes a menü... de köszi a tippet nagyon szimpi hely!
2012. szept. 25. 19:01
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Szervezéssel foglalkozom, így azt javasolnám, hogy a trófeákat kerüld el, mert ilyen eseményekre az drága. A zúglói Lagúnát nem ismerem, de kispesten van egy, ahonnan többször rossz minőségű és romlott étel került a vendégek elé, ezért egy próba vacsit nem ártana tartanotok. Minden esetre azt tanácsolom Nektek, hogy kimondottan olyan éttermet keressetek, ami kicsi. Miért? Mert akkor tutira csak tiétek az egész helyiség és nem lesz más, a la carte vendég, így csakis kizárólag veletek foglalkoznak majd! Nagyon szívesen segítek helyszínt találni, nem kerül semmibe Nektek! Keressetek meg privátban nyugodtan! :))))
2012. szept. 26. 14:16
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon kedves vagy Te is!

2 perccel ez előtt foglaltam le a Trófeát. HOgy miért?

A lagúna a szerelmes levelemre csak annyit válaszolt,hogy menjünk be és beszéljük meg. Azért csak odacsphatna ilyenkor egy csomagot az embernek,hogy ilyesmiket tudunk nyújtani stb.stb.

A Trófeában a külön terem elfogyott de ez nem is baj. Engem és minket is külön zavarna, ha mindenki csak velünk foglalkozna. Most kértem meg a páromat,hogy ugye a vacsira nem kell abba a ruhába mennem. Nem bírom a feltűnést, és ez egy komoly oka annak, hogy 6 év után most házasodunk meg.

5000/fő áron fél 6-tól éjfélig maradhatunk. Szerintem ez nem drága. + a tortával se kell bajlódni.

Szóval tetszik a dolog, hogy elvegyülünk a tömegben, de szépen és gazdagon megvendégeljük a családunkat és a barátainkat, és utána a fiatalok ha gondolják (gondoljuk) megyünk és jót bulizunk valahol. Az én 4 fős családomat nem tudom elképzelni "bulihangulatban".

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!

2012. szept. 26. 14:33
 9/18 anonim ***** válasza:

Ameddig nem láttam, hogy lefoglaltad pont ezt akartam mondani!

A trófeában úgy működik, hogy vagy nem kaptok különtermet, akkor elvegyültök másokkal, de ugye mivel le van foglalva az "asztal" egy helyre lesztek ültetve. Mi is voltunk úgy, nem tudom mit ünnepelt ott egy nagyobb társaság, ha jól emlékszem szülinapot, egy nagyon hosszú asztalnál ültek ők középen, mi más vendégek ilyen 6-8 személyes boxokban voltunk, nagyon jól szórakoztak, volt mikor lehalkították a zenét és eljátszották nekik a boldog szülinapot, míg behozták a tortájukat, meg ilyenek.

Vagy, ha külön termet akarsz, akkor minimum létszámot kell kifizetni, ez a terem méretétől függ.

A 60 ezer forint óránként meg akkor van, ha éjfélnél tovább akarsz maradni.

Először én is úgy voltam vele, hogy á de drága, de mikor szerveztük az esküvőnket és néztük az éttermeket, háááát... még ez is egy teljesen normális ár.

Általában az éttermek 10 ezer körül kérnek fejenként a kaja piára, és mit mondjak a trófeához képest nagyon szegényes a választék! Elég nagy vendégsereg esetében az óránkénti 60 ezer az olcsóbb svédasztal/fő költséggel összesen még mindig kevesebb, mint máshol a 10ezer per fő.

2012. szept. 26. 17:35
 10/18 anonim válasza:
100%

Mi keresztelőt tartottunk a Trófeában majd' 20 embernek. Teljesen jól jöttünk ki, mindenki jól érezte magát, annyit evett-ivott (még a röviditalok, kávé, gyümilé is benne voltak) amennyit akart, tortát is kapott féléves kislányom tőlük tüzijátékkal és 3 órát maradtunk a számunkra lefoglalt, teremközepi asztalnál a többi vendég között.

Szerintem, jól gondolkodtatok.

2012. szept. 26. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!