Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zuglói vagy környéki étterem ahol egy kb 30 fős lagzit tartanátok, költséghatékonyan?
November közepén lesz az esküvőnk. Csak a szűk család. Zuglóiak vagyunk, és itt is lesz a szertartás, de nem tudom melyik étterem lenne erre megfelelő. Túl nagy összeget nem szeretnénk rászánni a kajára. Mi az a minimum amiből kijöhet?
Köszönöm!
A tisztelt kérdező már lefoglalta a Trófeát, de hátha másnak már nem késő!
A Trófea nagyon drága. Rossz tapasztalatom nincs róla.
Árban utána következik a Thököly (Stefánia út-Thököly út sarok). Volt ott kétszer érettségi találkozóm, régebben sokadik családi születésnap. Az érettségi találkozókon rendben ment minden, a születésnapon egyszerre gurították ki zsúrkocsin az összes ételt. A legtöbb már kihűlt.
Jó hely az Aranyhal is (Thököly út és Amerikai út sarkán).
A Csalogatóban (az Amerikai út és a Korong utca sarkán), amely ifjúkoromban a törzshelyem volt [:-) húsz évesen főmérnök úrnak szólítottak], esküvőt tartottunk.
Minden rendben volt. Utána kellene nézni, hogy rossz időben hányan férnek be a fedett részbe.
---
Kőbányán a Torockót ajánlom, a Martinovics téren.
Ezt ne haragudjon de én sem értem. HOgy drága az 5000 Ft/fő?
Nem azt mondom, hogy minden nap megengedhetem magamnak, de ha úgy nézem, hogy nekem kéne szolgáltatnom, tuti nem tudnám kihozni ennyiből. (Kb amikor meghívom itthonra a családot szülinapot ünnepelni, akkor se jön ki sokkal kevesebből, nem számolva a bevásárlási benzin-idő költségeket stb).
Még mielőtt bárki a Thökölybe menne!
NE!
Érettségi találkozóm volt ott.
Menüt ettünk, de így sem volt olcsó. A kaja ehető volt, de nem mondanám finomnak.
DE a legérdekesebb ami történt....
ugye sokan voltunk, 5 éves találkozó, szóval vagy még egyetemre járt valamki vagy épp dolgozott valamit, senkit nem vetett fel éppen a pénz. Volt az étlapon 2l-es ásványvíz. Páran gondolták (mert a legrosszabb szomjasan ülni, hogy tudsz e még venni 500-ért egy 3 dl-es vizet), hogy akkor összeállnak, és vesznek olyat. Az se volt olcsó....de nem emlékszem pontosan.
Kihozzák a nem hűtött (nyár) ARO vagy milyen gagyi vizet (oké semmi gond de akkor ne legyen már 800 ft kb. vagy több). Osztálytársam észrevette, hogy a víz LEJÁRT! Lejárt az ÁSVÁNYVÍZ szavatossága. Szólt a nem kedves pincérnek, aki először szart rá, majd kérték hozzon másikat. (Nincsen). Hát hozott 4 fél litereset. (Aro). A slusszpoén az volt, amikor a számlán a 4Xfél literes víz szerepelt kb 2000ért. Azért ehhez kell pofátlanság. Szép kis ordibálás lett a vége.
Az italok amúgy komolyan megfizethetetlenek voltak, pedig a kinti részen voltunk és műanyag székek, gagyi mosdó... nem volt meg a miértje.
Kaja után csoportosan továbbálltunk.
Szia,
nyugodj meg. Szervezőként én is azt mondom, hogy nem drága az 5000/fő, de nem mindegy nettó vagy bruttó az ár, és hogy mindenképpen áfás árat kell-e fizetnetek? Mert vannak éttermek, hotelek, ahol csak bruttó árat lehet fizetni, tök mindegy, hogy kérsz-e számlát vagy sem!
De amire még felhívnám a figyelmedet. MINDEN FELMERÜLŐ KÖLTSÉGRŐL kérj írásos ajánlatot, aláírva vagy egy névvel ellátva. Mert többször volt sajnos olyan, hogy házasulandó párok saját maguk megtalálták a helyszínt, kértek is ajánlatot, de abban csak az étel, ital és éjféli menü árak voltak, illetve ha kértek, akkor a szállásra vonatkozó árak is. Mivel az esküvő többi részét én szerveztem, és kérték legyek ott velük aznap, és a végén rendezzek mindent helyettük, kiderült, hogy mindenféle plusz költségeket felszámoltak különböző neveken, mint pl. a felszolgálási díj, "dugópénz", szervizdíj, stb. Mivel ott voltam, kértem részletes számlát, mert sokkal, de sokkal több lett a végösszeg, mint az ajánlaton, és kiderült ez a turpisság. Természetesen, nem fizettük ki, hiszen az ajánlatból kihagyták, és ha ezen információk birtokában lettek volna, más helyszínt (olcsóbbat) választanak!
Úgyhogy ez egy jó tanács, hogy mindent írass le velük, hogy utána ne érjen meglepetés!
Remélem, Veletek ilyen nem fordul elő, és jól fog sikerülni az a nagy nap! :)))))
ui: sajnos a budai trófeában is előfordult egyszer, ráadásul nem is nagy esküvőn. :)))
Mi van most a Gyarmat utca és a Nagy Lajos király útja sarkán a régi Árok étterem helyén? Valami pizzéria?
Az Árokban volt az esküvőnk. Nem volt különterem. Nem is bántam, mert összetalálkoztam az általános iskolai földrajztanárommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!