Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentetek férjhez?
Szia!
21évesen mentem férjhez.
üdv 22N
25 évesen. (6 éve voltunk akkor már együtt.)
Édesanyám 21 évesen. (Együtt vannak, de bár ne így lenne!)
Nagymamám 23 évesen. (Anyagilag sikeres, de boldogtalan házasság volt az övéké.)
A másik nagymamám kb.: 23 évesen. (Szíjjal verte részegen a gyerekeit a férj, szét is költöztek.)
Anyukám 24 évesen ment hozzá édesapámhoz, 4 év kapcsolat után, 15 évig voltak házasok. Én 27 vagyok, még nem mentem férjhez, a mostani páromhoz hozzámennék, elég érettnek látom magam ahhoz, hogy belássam, a mindent elsöprő szerelem nem létezik, felőrlik a szürke mindennapok. Akivel a mindennapokban is együtt tudsz élni, ahhoz érdemes hozzámenni.
(miért zavar titeket, ha lepontoznak? ez valami verseny? a 100%-os választ adók díjat nyernek? mert akkor én is bestresszelek:)
én eddig mindenkinek zöld kezet adtam :) én jövőre megyek férjhez, májusban. Most 23 éves vagyok.
jöhetnek még válaszok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!