Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen mentetek férjhez?
Először 20 évesen, 27 évesen elváltam.
Másodszor 30 évesen, 42 éves voltam. amikor elköltöztem. Azért nem irom, hogy elváltam, mert papiron még ma is házasok vagyunk, holott 13 éve különélünk.
elso 18 evessen 21 el is valtam
masodik 38 evessen a volt ferjemhez mentem hozza ujra azota is hazasok vagyunk.
35 évesen.
De akkor már kilenc éve együtt voltunk.
Első alkalommal 18 évesen menekültem a házasságba. 22 évesen menekültem ki a házasságból.
Következő alkalommal 24 évesen mentem férjhez de még ugyanabban az évben el is váltunk. 26 évesen újra férjhez mentem, de ez is válással végződött. 31 évesen hozzámentem a legjobb barátomhoz,és 3 év után barátként el is váltunk. 37 évesen gondoltam végre itt az igazi, és újra férjhez mentem. 40 évesen a kórházban indítottam el a válást, mert úgy megvert, hogy több csonttörést is szenvedtem.
De optimista ember vagyok, és 43 évesen újra férjhez mentem immár ötödik alkalommal. Most 45 éves vagyok, és még mindig boldog feleség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!