Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyünk a barátnőnknek nászajándékul?
Szerintem is egy hétvégét valami romantikus helyen, ahol egy kicsit elbújhatnak.
Vagy adjatok nekik IKEA vásárlási utalványt azt arra költik, amire akarják.
mi is 60ezer ft értékben adtunk a párnak ikea vásárlási utalványt,és azt mondták jobbat ki se találhattunk volna,konyhába vettek belőle dolgokat:)kikaban is van vmi,vmi nászalyándék listás,de arról nem olvastam bővebben sajna.az utazás is jó ötlet,mivel az építkezés közben valószínűleg nem sok pénzük jut ilyenekre..szerintem tárgyakban nem nagyon érdemes gondolkodni,nem lenne jó ha nem tudnák hasznosítani.edénykészletet meg kapnak majd eleget..átok,kedves dolog lenne ha csinálnátok egy gyönyörű fotóalbumot közös képekkel,olyat amibe hagytok még sok oldalt,hogy tudjátok bővíteni a könyvecskét..:)
esetleg ha az utalványt választj
*..kapnak majd eleget.esetleg ha az utalványt választjátok..
bocsi igy akart lenni a mondat,de a laptopon állandóan ugrálnak a szavak vmiért..:S
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!