Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkér igent mondjak, vagy se? Ti mit tennétek?
Ha megkér mondjál igent szerintem.
Szereted, mellette vagy 7.5 éve és tőle vársz gyermeket.
Ráadásul ,ha pont most mondanál nemet akkor szerintem várhatod mikor fogja mégegyszer megkérdezni a kezed.
Hát eléggé furcsa egy ilyen kérdés 7 és fél év után és azután hogy a gyermeketeket hordod a szived alatt...
Te tudnál nemet mondani?
Én biztosan nem!!
Amúgy nem mindegy miért akar elvenni? Mit számít az a lényeg hogy veled van már majdnem 8 éve és gyermeketek lesz, az eskövő csak hab a tortán!!
Szerintem örulnöd kéne, szerencsés vagy, hogy ez így összejött ebben a világban...
Miért lettünk lepontozva? Azért mert válaszoltunk a kérdésedre és mi igent mondanánk?
Szerintem fölösleges problémát gyártani abból, ami nem az. A férfiak másképpen gondolkoznak és sokszor másképpen cselekednek mint mi nők azt elvárnánk. Ha szépen éltek és már családként is "üzemeltek" akkor hol itt a gond? Lépjél messzebb a problémától és szemléld meg egy kicsit messzebbről. Valóban érdemes ezen rágódnod? Valóban érdemes bármit is belemagyarázni, vitatkozni, emésztened magad?
Szeret téged? Csak ez számít! Legyél boldog azt kívánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!