Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Éreztétek már jól magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már jól magatokat esküvőn ami kicsit szegényes helyszínen volt nem túl brillírozó dekorral? Fontos ez nektek?

Figyelt kérdés

egyre több oldalon látom ezeket a valóban gyönyörű dekorációkat, amikbe nagyon sok munkaóra, virág, pénz van beleölve. tényleg imádom, nagyon tetszik.

nekünk sajna nem volt annyi pénzünk hogy valami ilyen jellegű legyen. műv házban volt (szerencsére nem olyan szoci), és persze dekoráltuk, amennyire erőnkből futotta, borostyánfüzér élővirággal, szalvéta hengereket készítettem, kis vadvirágcsokrok stb. na de azért nem ért a nyomába mondjuk egy ilyen valóban profi, igényes dekornak. nem volt pl székszoknya, sőt nem mindegyik szék volt u. olyan, (és annyira nem is szépek), magunktól tellhetően igyekeztük igényessé tenni és alkalmivá. de sztem mindenki jól érezte magát stb.

viszont egyre többször hallom lesajnálóan a "tornatermes" vagy "műv házas" lagzikat, már alap hogy székszoknya legyen meg "fényfüggöny" meg dekoros cég, nem tudom mi--- rengeteg pénz egy este dekorációjáért. és ezt komolyan nézik máshol az emberek. voltam én ilyen lagziban is és hát a hangulat... elég döglött volt.

Mi inkább azt választottuk hogy mindenki lakjon jól, legyen finom étel, a dekor pedig önerőből (és nem készültünk fél évet rá, mert olyan is van és akkor viszonylag olcsón szép is lesz)

Nektek is fontos ez ha elmentek máshová? vagy nem ezt nézitek?

2012. szept. 4. 12:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Reklám. Akinek nem ilyen a lagzija, az csak csóré proli lehet és szar ember- gondolják egyesek.

Szerintem abszolút nem ezen múlik egy lagzi színvonala.

Én voltam már ilyen ultra puccos esküvőn, ahol minden virággal volt díszítve, minden székszoknya baromság, meg kristályok, illatfelhő...fúúú, de nagyon szép volt. Aztán a kaja mennyisége szerintem egy macskának sem lett volna elég. (de nagyon szépen volt tálalva, oriási tányérra rakva, körüldíszítve). A zene pedig olyan hangulatú volt, mintha épp a bécsi újévi koncertet hallgatnám. (ami egyébként szép és jó, csak nem egy lagzira)

Pár sznob öreg párocska keringőzött ott magában, aztán kb ennyi volt a buli. Ilyen szar esküvőre soha többet nem megyek el. Kínomban már többet ittam a kelleténél, hogy valahogy túléljem...

A másik példa pedig a bátyáméké. 3 asztal, nuku székszoknya, 3 csokor virág az asztalokon. Ennyi volt a dísz. Kaja töménytelen mennyiségű a piával együtt, zene jó. Másnap 6-ig buliztunk, és baromi jól éreztem magam.

2012. szept. 10. 21:56
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem sok esküvőt jártam meg, de a legjobban a szabadtéri és sátras bulik tetszettek. A dekoráció... ebben is az egyszerűség híve vagyok. De szerintem két dolog határozza meg a hangulatot: az elrendezés (tehát például 20 ember egy hatalmas tornateremben elveszik), és a társaság. Semmiképpen sem a székszoknyák léte vagy nemléte. Némi hangulatos elem persze jó ha bejátszik, ez még egy sima bulin is így van. De számomra a kevesebb több.

Szombaton voltam esküvőn, alacsony létszámú volt a násznép, egy vendéglőben volt a vacsora. Nem volt nagy felhajtás, semmi dekoros cég, semmi lufi, semmi virágözön, csak egy szép, igényes terítés és egy-két virágcsokor az ifjú pár asztalán. Mondjuk székszoknya volt még, de ennyi. Felőlem még az is kimaradhatott volna, de nem fájt hogy ott van.

Összességében jól éreztem magam, a vacsora is finom volt. Ami kicsit rontott az estén, az a két család közti különbség, nem tudtunk vegyülni. A mi családunk kicsit oldottabb, bulizósabb, a másik család viszont korántsem annyira. Volt, hogy furcsán néztek arra, aki felállt és táncolni kezdett.

Meg a zene lehetett volna kicsit hangosabb, csak annyira, hogy tudjunk figyelni rá, de tudjunk beszélgetni is.

A dekorról még annyit, hogy ahol alapvetően hangulatos a hely, oda aztán végképp nem kötelező túlzásba vinni. Ahol viszont alakítani kell a hangulaton, mert kicsit komorabb a hely, kedvezőtlen az elrendezés, a világítás, jöhet pár jó fogás, de semmiképpen sem csicsamicsa.

2012. szept. 11. 20:50
 23/24 anonim ***** válasza:
Ha alapvetően igényes és ízléses és nem tipikusan lepukkant, zéró ízlés kategória, akkor semmi baj nincs velük, tökéletesen érezném magam :).
2012. szept. 13. 13:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nekem az esküvőm jövőre lesz.Amit elterveztünk hogy a vízparton bérlünk egy nyaralót és egy nagy sörsátor lesz.Nem egy igazi elit lagzi, de mi nem is vagyunk ilyenek.Lehet ott bármilyen díszítés ha sz.r a társaság.A mi társaságunk egyáltalán nem olyan.Ha nektek megfelelt akkor ne foglalkozz vele.Én is csinálok dekorációt.Ami tőlem telik, de senki nem foglya nálunk nézni az tutifix!:-)
2012. szept. 19. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!