Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már jól magatokat esküvőn ami kicsit szegényes helyszínen volt nem túl brillírozó dekorral? Fontos ez nektek?
egyre több oldalon látom ezeket a valóban gyönyörű dekorációkat, amikbe nagyon sok munkaóra, virág, pénz van beleölve. tényleg imádom, nagyon tetszik.
nekünk sajna nem volt annyi pénzünk hogy valami ilyen jellegű legyen. műv házban volt (szerencsére nem olyan szoci), és persze dekoráltuk, amennyire erőnkből futotta, borostyánfüzér élővirággal, szalvéta hengereket készítettem, kis vadvirágcsokrok stb. na de azért nem ért a nyomába mondjuk egy ilyen valóban profi, igényes dekornak. nem volt pl székszoknya, sőt nem mindegyik szék volt u. olyan, (és annyira nem is szépek), magunktól tellhetően igyekeztük igényessé tenni és alkalmivá. de sztem mindenki jól érezte magát stb.
viszont egyre többször hallom lesajnálóan a "tornatermes" vagy "műv házas" lagzikat, már alap hogy székszoknya legyen meg "fényfüggöny" meg dekoros cég, nem tudom mi--- rengeteg pénz egy este dekorációjáért. és ezt komolyan nézik máshol az emberek. voltam én ilyen lagziban is és hát a hangulat... elég döglött volt.
Mi inkább azt választottuk hogy mindenki lakjon jól, legyen finom étel, a dekor pedig önerőből (és nem készültünk fél évet rá, mert olyan is van és akkor viszonylag olcsón szép is lesz)
Nektek is fontos ez ha elmentek máshová? vagy nem ezt nézitek?
Én is így érzem, pontosan, ahogy ti!
azon a lagzin ahol nagyon jól éreztem magam, pontosan a lokalitást, és a baráti társaság szoros erejét éreztem!
A miénken szintúgy!
a kérdést azért tettem fel, mert nagyon zavar hogy sokan az esküvőt már csak egy programsornak érzik amit profin kell megszervezni, nem pedig egy új élet kezdetének, egy fogadalomnak, amire meghívja azokat akik közel állnak hozzá. Képesek évekig halasztani, azért hogy a helyszín, a dekor tökéletes legyen.
Engem felháborított pl a "négy esküvő" c. sorozat a viasaton. na, az pont erről szól.
Számunkra annyira fontos, hogy a kertünkben fogunk grillezni és sörözni az esküvő után...
24/N
A hangulatot nem befolyásolja a székszoknya és a többi, legalábbis nekem ez a tapasztalatom :)
Voltam olyan lagziban, ahol nagyon minimális díszítés volt, székszoknya sem volt - de igazából nem is érdekelt, mert jó volt a hangulat :)
Viszont a saját lagzinkon mi dekorost béreltünk fel, egy régen épült (menzaként üzemelő) étteremben volt a lagzink, amin kb. a 80-as évek óta semmi felújítás nem történt, egyszerűen ronda volt, nekünk nem tetszett, így feldíszíttettük, de még így is olcsóbb volt, mintha sátras lagzink lett volna (amivel semmi bajom, de szerintem az megint egy más vonalat képvisel) v olyan étterembe megyünk, ami alapból jól néz ki és nem kell dekoros céget megbíznunk..
A dekor abban az egy pillanatban számít, amikor belépsz és meglátod. DE nem felelős sem a hangulatért, és úgy általában még csak nem is nagyon emlékeznek rá az emberek később. Nagy része egyébként is a szemétbe kerül, vagy a dekoros összeszedi és újrahasználja, szerintem felesleges annyit adni érte.
Jó persze, ha van rá, tetszik akkor miért ne, de amiatt stresszelni, hogy ez kell felesleges.
Nana, azért nem kell leszólni azokat, akik szeretnének szép dekort. Az még nem feltétlenül pucc. A lepukkant művház és a csillvill rongyrázós dekor között is van átmenet!
Nyilván nem csak a dekoron fog múlni a jó hangulat, de azért megalapozza, hiszen az igényes ember ezt is figyeli. Ettől még lehet nagyon jó hangulat pár ital után egy tornateremben is, de ha ugyanaz a hangulat egy igényes dekor közepette terem meg, akkor a végén mégiscsak a dekoros esküvőre fognak pozitívabban emlékezni az emberek, hiszen ott volt az a kis plusz is.
Mindenesetre nyilván maszekban is lehet azért hangulatot varázsolni egy ronda terembe, és az is igaz, hogy a legpuccosabb esküvők általában kompenzációk a fiatal pár kapcsolatának üressége ellen :)
Kedves utolsó, igazad van, és én is nagyon szeretem a szépet, tetszenek a szép dekorációk. csak pl múltkor megütötte a fülem ahogy az osztálytalálkozónkon egy ott nem lévő oszt. társam esküvőjéről nyilatkoztak... hogy egy fokkal jobb volt mint a tornatermes... ez volt az egészben a lényeg? és ők ott voltak az enyémen is, nyilván ugyanezt gondolták....
Egyetértek hogy aki teheti, tegye meg és nagyon is szép a szép dekor. na de azért szerintem nem alap egy bizonyos szint fölött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!