Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan kezdjek hozza a keszulo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjek hozza a keszulodeshes es a tervezeshez?

Figyelt kérdés

A parommal jovo agustusra tervezzuk az eskuvonket.

Eddig azt hittem h en nem fogok meghazasodni vagy scak ugy tunt h mellettem emberek meghazasodnak, de most az enyem is valora valik, s ez furcsa.

AZt hiszem ilyenkor valunk felnotte bizonyos ertelemben.

nem tudom h hogy kell tervezni egy eskuvot, lakodalmat etc, mert nem sokban voltam eddig meg.

a sajatomat szeretnem idoben, es szepen megtervezni.

HOgyan kezdjem el ez a kerdes.) eskuvoszervezot nem akarok)

bocs lehet h hulye kerdes, de meg ma sem hiszme el h tenyleg sajat csaladom lesz)

koszonom

28/L

2009. júl. 28. 10:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Először állítsátok össze a nagyjábóli vendéglistát, mert a létszám nagyon sok mindent meghatároz később!

Utána az étterem és a zenekar kiválasztása a legfontosabb, mert ezeket már sokszor egy évre előrel lefoglalják!

Közben javaslom nézegetsd, böngészgesd a netet, újságokat sok-ok ötletel fogsz találni!

A többi dolgoggal ráérsz még!

2009. júl. 28. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Bejelntkeztek a polgàrmesteri hivatalba/ ha akartok, templmomba is/ Vàlasztatok zenekart, éttermekböl àrajànlatokat kértek kb. hàny fö, azt szàmoljàtok össze! Vagy esetleg lagzi sàtor ha van hely, akkor edényeket, evöeszközöket, padokat, asztalokat szerezni, szakàcsot, kisegitöket, pincéreket felkérni,lefoglalni! Utànna mehettek a ruha, menyecske ruha utàn! Fényképészt, videost szervezni! Innivalokat keriteni, ha nem éttermi lesz! Menüt kivàlasztani, süteményeket kitalàlni, megsütetni, rokonnal, vagy cukràsszal! Hirtelen ennyi jutott eszembe! De ràérsz még, a zenekar és a hely a legfontosabb elsösorban! Azt màr lehet keresgélni, nézegetni!
2009. júl. 28. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Elmondom,hogy én hogy csináltam,hátha segít. Elmentünk az anyakönyvezetőhöz lefogalaltuk az időpontot. Mivel nem szeretjük húzni a dolgokat így 2 hónappal késöbbi időpontot választottunk. A következő egy hónapban megtaláltam azt a helyet,ahol a lagzit akarjuk tartani,elmentem megnéztem és lefoglaltuk, aztán több céget megnéztem akik cateringel(kitelepülnek és ők csinálják a kaját és terítést valamint hozzák a pincéreket is) fogalalkoznak,így találtam egy nagyon jót. Elmentem kölcsönzőkbe,de végül találtam egy divattervezőt,aki saját készítésü esküvői ruhát csinál,ami olcsóbban jön ki mintha bérelném, és senki nem viselte elöttem(az enyém is marad). Megrendeltük a gyűrűket,amik 2 hét alatt kész lettek. megcsinltunk a meghívókat, lebeszéltük,egy Dj-vel,hogy zenéljen az esküvőn(retro zene). Most már csak a cípő van hátra. Ha érdekel,hogy milyen cégeket találtam,akor írj pü-t,és válaszolok rá. Amugy Budapesten lesz az esküvő.
2009. júl. 28. 11:19
 4/6 A kérdező kommentje:

Az eskuvonk es a lakodalom erdelyben lesz a polgari magyarorszagon.

agustusban megyunk haza igy felmerjuk a terepet a helyet stb.

hogyan irjak privit , jo lenne az otleteknek egyaltalan hogy kezdjek neki.

koszi

2009. júl. 28. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem kell ám ezt annyira túllihegni. Mondjuk nálatok azért nem annyira egyszerű az eset, de én azokat sem értem, akik előtte egy évvel elkezdik szervezni. Nálunk március végén volt a lánykérés, és szeptember elején lesz a lagzi. Annyi, hogy amit le kell foglalni (szertartások időpontjai, lagzihelyszín, vőfély, zenekar, fotós, videós), azt kell minél hamarabb. Utána már nem olyan hatalmas dolog. Mi konkrétan nem kapkodunk, nyugodtak vagyunk, eddig amit akartunk az meg van. Tehát még most egy hónappal előtt sem rohangálunk azért egész nap esküvő ügyben. Annyit esetleg jó megtenni, hogy minél hamarabb kiküldöd a meghívót, hogy mindenki vissza tudjon jelezni, hogy részt vesz-e. Ez nektek jó, mert viszonylag hamar letisztul a létszám, és úgy már könnyebb mindenre kalkulálni. Ha nagyvárosban laksz, akkor azért a polgárira időben jelentkezzetek be, hogy legyen hely. Én egy nagyváros mellett lakom, ahol már fél évvel aug. előtt nem volt nagyon időpont.
2009. júl. 29. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

ez segíthet: [link]

Egy ismim, tavaly volt esküvője, állati profit hozott össze egyedül.

2009. szept. 4. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!