Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek? Mit tegyek, mit ne?
Szia!
A nagy napra van egy-két praktikám:
- Váltás fehérnemű, akár van menyecske ruhád, akár nincs jól fog esni a váltás. Ha nincs lehetőséged lezuhanyozni, akkor vigyél popsitörlőt és töröld át magad.
- Varrókészlet, ragtapasz, vastag cellux. Olyan esetekre felkészülvén, hogy elszakad egy merevítő a ruhádban és bök, feltöri a cipő a lábad, stb.
- Egy hónap múlva is igencsak meleg lesz, jól jöhet egy legyező.
- Ha átöltözöl, mindenképpen cseréld le a cipődet is egy nagyon kényelmesre.
A legfontosabb: ne idegesítsd fel magad semmin! Ha van vőfély, akkor rá, ha nincs, akkor egy kedves barátnődre bízd az aktuális idegeskedést. Kit érdekel, ha nem pont olyan a díszítés a tortán, amit kértél vagy hogy Mari néni erősen a pohár fenekére nézett? Ti csak érezzétek jól magatokat és sok boldogságot nektek!
Én leragasztottam a cipőm sarkát kötszerragasztóval, így nem csúszott /templomban, tánc közben nagyon praktikus volt/. A menyecske ruhához felvettem éjszakára egy jól bejáratott kényelmes fekete szandit, nem igazán látszott ki és több mint megváltás volt.
Hajtűket vigyél sokat ha kontyod lesz, mert én úgy szétugráltam, hogy a derekamat verte hajnalra a hajam.
Hintőpor legyen kéznél.
Az első leírta a legfontosabbakat.
Mindenkepp nagyon kenyelmes cipot vegyel , mert en ugy jartam vele, hogy mar a kezdotancnal ki kellett rugnom a labambol mert nem tudtam volna tancolni(pedig nem volt tul magas a sarka es ugy ereztem , hogy nagyon kenyelmes)kesobb visszahuztam de tele lett a labam holyagokkal , masnap alig tudtam raalni a labaimra.
Keszittess probasminket es probafrizurat , azert mert azon meg lehet javitani, hogy megfeleljen az elkepzelesednek.
A fotokon probalj meg minel termeszetesebb lenni , nem kell eroltetni semmit , mert ezen a napon ugyis te vagy a legszebb.
A legfontosabb pedig , hogy a Nagy Napon ne foglalkozz semmivel , ne idegeskedj mert mar ugyis keso.Erezzetek jol magatokat es nagyon sok boldogsagot kivanok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!