Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már speckó lagziban? Milyen volt?
Voltam, szar volt. Hippi lagzi volt és előre nem értesítettek róla, hogy ilyen lesz. A rokon csaj egyébként annyira nem tűnt borultnak normálisan, mint amilyen extrára szervezte az esküvőjét ezért megdöbbentő volt.
Gondolom ő is áldozatául esett ez a mi nagy napunk szarjunk a vendégekre divathullámra, mert tényleg leszart minket. Nem szóltak arról, hogy milyen woodstocki körülmények lesznek, meg milyen bohóckodásokra fog kényszeríteni mindenkit stb.
Persze a vendégeknek csak fizetni meg jóképet vágni van joguk, amúgy nem érdekes ők hogy érzik magukat, meg milyen kellemetlenségeik vannak.
Mi hétköznap is borultak vagyunk, de kettőnk miatt a 70 vendégünknek nem olyan esküvőt szerveztünk, amin ők szarul éreznék magukat, mert kit érdekel a véleményük a mi napunk. Ha csak magammal akarok foglalkozni, akkor nem hívok senkit.
Mi szerveztünk volna speckó lagzit :)
Vagyis a nagyobb különbségek a megszokotthoz képest:
-80-as 90-es évek slágerei
-templomi habos-babos ruha után sima hétköznapi ruha, nem vagyok az a páváskodós típus
-eladó a menyasszony helyett sima "táncbemutató" a párommal.
Miután az anyósom ennyitől kiakadt és elkezdte mondani a magáét a fentebb említett "szarunk a vendégekre" elvről, egyszerűen technikai okok miatt elmarad a lagzi. Lesz vacsora és kész.
Megértem én hogy nem szeret semmi más zenét a mulatóson kívül, de mivel a többi vendég egyszerűen meg szereti, mindenki jól érezte volna magát.
Jobban is tudtunk volna táncolni mint a mulatósra, amit egyébként 80%-ban gyűlöl mindenki.
Kérdem én, akkor minek?
Amúgy is csak azt a pénzt dobtuk volna ki rá amiből most nászútra megyünk, mert csóró a család, semmit nem adtak volna bele.
Nászajándékra se számítok tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!