Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illendő az ilyen, vagy pofátlanság?
Történet
Egyik nő férjhez megy, lagzi dinóm-dánom minden van, majd pár hétre rá a nő barátnője, meg van hívva természetes ez a nő is.
A vendégnek hívott fiatal pár közül a hölgy, a saját menyecskeruhájában ment, és a férj is az éjfélkor felvett ruhát vette fel. ( piros ing pl)
De nem pofátlanság, miért költenének még inkább? Meg ha szép a meny. ruha, simán.
Akik nem vágják:
- Réka és Andris összeházasodnak.
- Marcsi (Réka bnője) utánuk nem sokkal házasodik, meghívja Rékát és Andrist, akik a menyecske-, illetve vőlegényruhájukban jelennek meg.
Oké, hogy van pénze de minek vegyen ha van.
Mondjuk én ezt a fekete, fehér, piros ruha tilos hülyeséget sem értem. Aki összekeveri a vendéget a menyasszonnyal azt mi a fenének kell meghívni?
Mennyi szánalmas, képmutató ember van itt.
Hányszor olvastam én ebben a kategóriában, hogy mennyire nem illik esküvőre menni feketében, fehérben meg pirosban, mert az a menyasszony színe. Érdekes, most nem baj, hogy valaki egy hatalmas, feltűnő piros ruhában ment?
Szerintem ez szemétség. Az ő nagy napja megvolt, hagyja meg a másik menyasszonynak is, hogy a saját napján rá figyeljenek, és mikor felveszi a menyecskeruháját, akkor ne keverjék már össze az aktuális menyasszonnyal.
Szerintem az ilyen nem igazi barátnő.
én nem pofátlanságnak nevezném,hanem egyszerűen:cikinek.
mert ezzel saját magát járatta le azok előtt,akik az ő esküvőjén is ott voltak és látták,hogy a menyecske ruhájába ment el. egyébként szerintem se azért csinálta,mert szegénynek nem volt mit felvennie,hanem mert azt akarta,hogy őt is észre vegyék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!