Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek hiba összeházasodn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hiba összeházasodni az első komoly szerelemmel?

Figyelt kérdés

Én 26 vagyok, párom 28. Mind a kettőnknek ez az első komoly kapcsolata, korábban csak pár hétig-hónapig tartók voltak. Most szeretnénk összeházasodni, de amikor bejelentettük a rokonok furcsán néztek emiatt.

5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk.

Ti mit gondoltok?

2012. aug. 21. 16:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A puding próbája az evés. Majd 10-15-20 év házasság után derül ki, hogy hiba volt-e vagy sem. Senki nem jövőbe látó. Ráadásul minden kapcsolat más és más. Ismerek olyan párt, akik megismerkedésük után fél évvel már össze is házasodtak. Azóta is boldogan élnek, bár sokan nem jósoltak ilyen jövőt a kapcsolatnak. De a másik oldal sem ismeretlen: 6 év után esküvő, esküvő után másfél évvel válás.

Szóval az csak rajtatok múlik, milyen lesz a jövőtök. hajrá :D

2012. aug. 21. 18:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem furcsa. Csak egy kicsit őrültség. De abból a jó fajtából. :) Egyébként meg a józan észre lehet hallgatni, de a kicsinyeskedőkre nem érdemes.
2012. aug. 21. 18:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Abban az esetben, amikor a szerelmesek 15-20 évesek, és 2 hónapja vannak csak együtt, abban az esetben... nem feltétlenül hiba, de meggondolatlan sztem, mert azért a fiatalok változnak, nem biztos, hogy az élet nagy próbatételeit túlélnék együtt, mert egymást igazi hullámvölgyekben nem is látták. De így, hogy 5 éve együtt vagytok, és nem is vagytok már tinik, együtt is éltetek már, elég érettek tűntök a házasságra.
2012. aug. 21. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:
A mienk is az első komoly kapcsolat volt, 33 éves házasok vagyunk, 2 felnőtt gyerek, 1 unoka, összetartó család. (Ha ma lennék tizenéves, újra csak hozzá mennék.)
2012. aug. 21. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
én is az első szerelmemhez mentem hozzá 81 napja :) 5 év után :) nem bántam meg :)
2012. aug. 22. 13:05
 16/18 anonim ***** válasza:
81 napja?:) Ez nagyon aranyos:) Gratulálok:)
2012. aug. 22. 13:09
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem! :)

Persze, ha szeretitek egymást!

Nekem is a férjem az első komoly kapcsolatom, és igaz, h neki már volt hosszabb párkapcsolata előttem, de azok sem voltak túl komolyak..

Én 23 voltam, Ő 30, mikor összeházasodtunk.. (tavaly)

2012. aug. 25. 18:01
 18/18 anonim válasza:

Szia!

Felmerült a kérdés, tehát ezek szerint hiba.

Ha két év múlva váltok (kritikus a 7 év együttlét ugye), ne keseredj el,hiszen Te akarsz majd válni,Te akarsz megerősítést egy weblapon idegenektől.

2012. aug. 31. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!