Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hiba összeházasodni az első komoly szerelemmel?
Én 26 vagyok, párom 28. Mind a kettőnknek ez az első komoly kapcsolata, korábban csak pár hétig-hónapig tartók voltak. Most szeretnénk összeházasodni, de amikor bejelentettük a rokonok furcsán néztek emiatt.
5 éve vagyunk együtt, 3 éve együtt élünk.
Ti mit gondoltok?
A puding próbája az evés. Majd 10-15-20 év házasság után derül ki, hogy hiba volt-e vagy sem. Senki nem jövőbe látó. Ráadásul minden kapcsolat más és más. Ismerek olyan párt, akik megismerkedésük után fél évvel már össze is házasodtak. Azóta is boldogan élnek, bár sokan nem jósoltak ilyen jövőt a kapcsolatnak. De a másik oldal sem ismeretlen: 6 év után esküvő, esküvő után másfél évvel válás.
Szóval az csak rajtatok múlik, milyen lesz a jövőtök. hajrá :D
Szerintem nem! :)
Persze, ha szeretitek egymást!
Nekem is a férjem az első komoly kapcsolatom, és igaz, h neki már volt hosszabb párkapcsolata előttem, de azok sem voltak túl komolyak..
Én 23 voltam, Ő 30, mikor összeházasodtunk.. (tavaly)
Szia!
Felmerült a kérdés, tehát ezek szerint hiba.
Ha két év múlva váltok (kritikus a 7 év együttlét ugye), ne keseredj el,hiszen Te akarsz majd válni,Te akarsz megerősítést egy weblapon idegenektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!