Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mennyire gáz az, ha a pár pénzt kért nászajándék helyett, de a szüleim mégis visznek ajándékot?
Kedves utolsó válaszoló.. Látom kicsit kikeltél magadból.. És hosszá kell tennem oltári nagy butaságokat mondtál.. Már ne haragudj..
Először is..
Nem hiszem, hogy a pár mondtaq, hogy már pedig csak úgy jöhettek be a lakodalomba, hogy hozzátok a vastag borítékot.. Hanem a kérdező szülei tették fel a krdést, hogy mit szeretnének.. Nos, mivel már gondolom megvannak a tányérkészletektől elkezdve a vázákon keresztül a törülközőig miden, mégis mit kérhetnének?? Gáztűzhelyt? vagy szekrénysort, mert éppen ki szeretnék cserélni? Kapjál már légyszi a fejedhez, mielőtt ítélkeznél..
Nekünk mindenünk megvolt a lakodalom előtt. Semmire nem volt szükségünk. Amit kaptunnk pénzt, teljesen feljújítottuk bútorilag belőle az egész lakást.. Mert mindek vettek volna vasalót, ha már van egy. Vagy minek vettek volna ágyneműt.. vagy bográcsoló készletet..
Ezen még nem gondolkodtál??
És pénzben se százezrekre kell gondolni!!!
Éred már?
Kedves kérdező, hidd el nem ciki. Mindenki azt visz, amit a párnak szán. És biztos örülni fognak neki, ha az ő stílusukat képviseli, legyen az bármi.. Én is kaptam rengeteg kristály dolgot.. és imádom! :)
Ha van valami konkrét ötletük, amit kifejezetten szeretnének nekeik adni, nyugodtan vigyenek ajándékot!
De ha nincs, akkor inkább adjanak boritékot!
Én is sokszor személytelennek érzem a boritékot! Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy valmi maradandó, kisebb értékű ajándék, amit elrakhatnak emlékbe + boriték!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!