Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen volt a lánybúcsútok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a lánybúcsútok? Hányan voltatok? Jól éreztétek magatokat?

Figyelt kérdés

Most lesz a lánybúcsúm (már csak 3 nap), és eléggé félek tőle. Olyanok szervezik sajnos (nem kértem meg Őket), akik engem annyira nem ismernek, barátaimat pláne nem...

Annyit tudok hogy nem az lesz amit én szerettem volna; és ezt kértem tőlük: balatonnál lakunk, azt szerettem volna hogy siófokon üljünk be egy pub-ba, beszélgessük, és "igyuk végig" a balatonpartot. Persze nem szó szerint, meg nem túlzásokba esve, de szerettem volna egy bulis éjszakát.......

Erre párom mondta múlt héten, hogy annyit csiripeltek Neki a madarak, hogy a szervezők kitaláltak vmi mást, a barátnőim nem voltak elragadtatva a szervezők ötletétől, és biztos nem az lesz amit szerettem volna...

Aggódom!!!! Ráadásul hiába mondtam el hogy én mit szeretnék, nem is érdekelte őket :(

Remélem hogy ettől még jól fogja magát érezni mindenki..

2009. júl. 22. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem még nem volt, de aki ismer, az tudja, hogy én a Vidámparkban szeretném tartani, és ha lesz rá elég pénzem, akkor leszek olyan nagyvonalú, hogy én fizetem, és ott is lesz. :-)
2009. júl. 22. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Az én lánybúcsúmat én szerveztem, annyi lett volna, hogy a legközelebbi lányismerőseimet összehívom, eszünk, iszunk, beszélgetünk. Erre páran lemondták, velem együtt négyen voltunk, az egyik, aki eljött, később jött, korábban ment, a másik kettő egy testvérpár, közülük az egyik megkérdezte, hogy minek ez a nagy felhajtás (=tudnillik az esküvő), és ők is leléptek még 10 óra előtt. Szóval gáz volt. Ennél a tiéd csak jobb lehet. Gondolj arra, hogy a szervezők valamennyire csak ismernek téged, és legfeljebb, ha nem jól sül el, amit terveztek, miután lemegy az esküvő meg a nászút meg kicsit csitulnak az események, akkor szervezz egy asszonyavató bulit. Azt meg már úgy, ahogy te szeretnéd. Na, mit szólsz?
2009. júl. 22. 13:13
 3/4 Bea24 válasza:
100%

Szia! Én biztos vagyok benne, hogy az lesz, amit Te szeretnél és ez csak egy elterelő hadművelet. :P

Nekem nagyon szuper volt a lánybúcsúm, összesen 5en voltunk, de tényleg csak azok a csajok voltak, akik fontosak számomra. Olyan volt, mint a filmekben, este haza estem, hulla fáradtan, mondanom sem kell, hogy a külsőmmel sem foglalkoztam túl sokat aznap, a párom pulcsija volt rajtam, benyitottam és akkor MEGLEPETÉS! :D Azt sem tudtam hírtelen hol vagyok a meglepitől, de sajnos reggel sem voltam képben... :) Szóval ne aggódj, biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat. (majd írd meg, milyen volt) :D

2009. júl. 22. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon baró volt... :D Egy kávézóban voltunk, de a feladatok javát helyszínen kívül kellett megoldanom, páran jöttek velem, de valaki mindig bent maradt vigyázni a cuccokra. 7-en votlunk mint a gonoszok :-)) Társasjáték volt, minden mezőnél meg kellett oldanom egy feladatot, olyan dobókocka volt, amin az összes 1-es, egy db 2-es volt.. a bábu egy kis baba volt. Az ajándékok is nagyon viccesek, szuperek voltak.. Az egyik barátnőm volt a főszervező, ő csinált mindent: a társast, a polót, ő talált ki mindent! Fantasztikus volt!!!
2009. júl. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!