Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a lánybúcsútok? Hányan voltatok? Jól éreztétek magatokat?
Most lesz a lánybúcsúm (már csak 3 nap), és eléggé félek tőle. Olyanok szervezik sajnos (nem kértem meg Őket), akik engem annyira nem ismernek, barátaimat pláne nem...
Annyit tudok hogy nem az lesz amit én szerettem volna; és ezt kértem tőlük: balatonnál lakunk, azt szerettem volna hogy siófokon üljünk be egy pub-ba, beszélgessük, és "igyuk végig" a balatonpartot. Persze nem szó szerint, meg nem túlzásokba esve, de szerettem volna egy bulis éjszakát.......
Erre párom mondta múlt héten, hogy annyit csiripeltek Neki a madarak, hogy a szervezők kitaláltak vmi mást, a barátnőim nem voltak elragadtatva a szervezők ötletétől, és biztos nem az lesz amit szerettem volna...
Aggódom!!!! Ráadásul hiába mondtam el hogy én mit szeretnék, nem is érdekelte őket :(
Remélem hogy ettől még jól fogja magát érezni mindenki..
Szia! Én biztos vagyok benne, hogy az lesz, amit Te szeretnél és ez csak egy elterelő hadművelet. :P
Nekem nagyon szuper volt a lánybúcsúm, összesen 5en voltunk, de tényleg csak azok a csajok voltak, akik fontosak számomra. Olyan volt, mint a filmekben, este haza estem, hulla fáradtan, mondanom sem kell, hogy a külsőmmel sem foglalkoztam túl sokat aznap, a párom pulcsija volt rajtam, benyitottam és akkor MEGLEPETÉS! :D Azt sem tudtam hírtelen hol vagyok a meglepitől, de sajnos reggel sem voltam képben... :) Szóval ne aggódj, biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat. (majd írd meg, milyen volt) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!