Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre szafaládé és rakott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JCheezas kérdése:

Esküvőre szafaládé és rakott krumpli jó?

Figyelt kérdés

2012. aug. 12. 00:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
53%
Én is pizzát ennék legszívesebben , de hát milyen mááááááááár----még a ballagásomra is főzött anyukám és nagynénik huslevest, rizst, húsokat, azaz a "hivatalos" ünnepi menüt, meg sütiket. Sőt másnál vasárnapot is ünneplik ilyen menüvel, vagy hasonlóval, szóval nekem is furcsa lenne, azon kívűl, hogy imádom annyira a pizzát ét tésztákat, hamburgert, hogy legszívesebben akkor is azt szervíroztatnék. Meg jégkrémet :D
2012. aug. 12. 10:11
 22/35 anonim ***** válasza:
54%

Mennyi beteg frusztrált lepontozó...:D :D

pszichodokit ide :D

2012. aug. 12. 11:25
 23/35 anonim ***** válasza:
42%
A szafaládé már sok is.
2012. aug. 12. 13:02
 24/35 anonim ***** válasza:
57%

Elvileg ez egy olyan ünnepnap, ami feltehetőleg csak 1x van az ember életébe. Én azt mondom, hogy ha karácsonykor is különb kaja kerül az asztalra ennél, akkor át kell gondolni a dolgot. Ha vkinek csak ennyi pénze van, hogy ez legyen a menü, akkor ne hívjon vendégeket.

(Én voltam olyan 300fős lagziban, ahol csak gulyásleves volt, de már kenyérre sem futotta mellé. Vicc és beszéd tárgya volt évekig.)Ez nem sznobság!

2012. aug. 12. 13:03
 25/35 anonim ***** válasza:
48%

Én sem értem, mire ez a lepontozás.

Tényleg ilyen kevesen szeretik a rántott húst és a halat, vagy nekem van ízlésficamom, hogy ezeket szeretem?

2012. aug. 12. 13:35
 26/35 anonim ***** válasza:
36%

Nem tudnak értelmezni sem, én leírtam, hogy mit ennék, de esküvőre nem tálaltatnék azt...

Több a vendég, mint én, és azt akarom, hogy jól érezzéék magukat.

Húslevestől fáj a gyomrom, így valószínű én scak pár kanállal ennék.

Mártások kilőve (laktóz...)

Húsokért se vagyok oda, de kibírom...

De ha nem lenne pénzem minderre, vagy kevesebb vendéget hívnék, vagy svédasztalos, hidegtálas (fasírttal, sültekkel, rántott hússal) megoldást választanék, de nem rakott krumplit....

2012. aug. 12. 13:42
 27/35 anonim ***** válasza:
37%
Nagyon ciki lenne, mindenki rajtatok röhögne évekig. Ha nagyon laza esküvőt akartok, kis költségvetésűt, akkor legyen kerti parti grillezéssel, salátákkal.
2012. aug. 12. 15:56
 28/35 anonim ***** válasza:
70%
Nem hagyományos az biztos.Nekem tetszene,az egyik kedvenc ételem a rakottkrumpli.Manapság már kevés hagyományt tartanak be az emberek.Már nem a szülőktől kérik meg a lány kezét,nem tartják be az esküvő előtti külön alvást sem,fátyolt és fehér ruhát vesz fel,az is,aki már nem ártatlan,a kedvencem pedig,hogy már nők is megkérik a férfi kezét.Ezek mellett egy rakottkrumpli már szót sem érdemel.
2012. aug. 12. 20:24
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha erre telik, akkor erre telik. Sokaknak nyálverés az esküvő, hogy "hát, nekünk erre is jutott!", aztán meg évekig fizetik az uzsorás bandának (pl. Provident) a negyven akárhány százalékos kamattal a törlesztést.
2012. aug. 12. 22:16
 30/35 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor szafaládé helyett legyen sör,És rakott krumpli helyett garnéla?
2012. aug. 13. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!