Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőre szafaládé és rakott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JCheezas kérdése:

Esküvőre szafaládé és rakott krumpli jó?

Figyelt kérdés

2012. aug. 12. 00:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%

Rendben! :)

Kérdező, meghívsz minket?

2012. aug. 12. 01:30
 12/35 anonim ***** válasza:
63%

Remélem csak viccelsz...

Ha mégsem: nem, egyértelműen nem felel meg esküvőre, kicsit színvonalasabb egy ilyen esemény, nem gondolod? Ráadásul a vendégeid nem kevés pénzzel fognak támogatni, az lenne a minimum, hogy ennél azért valamivel jobb kaját kapnak. (én szeretem a rakott krumplit, de nem esküvőn)

2012. aug. 12. 01:38
 13/35 anonim ***** válasza:
74%
Van, akit tényleg zavar az, hogy nekem megfelelni ez esküvői kajának? A leszavazásból ítélve igen. Asszem eltévedtem, bocsánatot kérek. Úgy látom, ez a sznob csajok gyülekezete.
2012. aug. 12. 01:43
 14/35 anonim ***** válasza:
28%
Vagy te! Mit képzelsz, kivel beszélsz? Fogd már vissza magad! Azt írtam, nekem megfelelne. Mit nem értesz ezen? Vannak szövegértési gondjaid? Nem vennném rossz néven, akármilyen fura is.
2012. aug. 12. 01:52
 15/35 anonim ***** válasza:
68%

Ez nagyon nagy! A válaszokkal együtt.

Teljesen jó, de csak tablettás borral! :P

2012. aug. 12. 02:26
 16/35 anonim ***** válasza:
37%

Ezekkel az ételekkel az a baj, hogy nem mindenki szereti.(pl.: én sem)

Valami olyan étel lenne a legjobb, amit a többség, vagy majdnem mindenki szeret: Szerintem a legjobb a rántott hús lenne, sült hallal(lehetőleg szálkátlan, köretként pedig rizs és sült krumpli közül lehetne választani).

Ezeket szerintem az emberek többsége szereti, főleg, ha sokféle ital közül lehet választani.

2012. aug. 12. 02:43
 17/35 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az esküvő ünnepi és feltehetően az életetekben egyszeri alkalom. Ennél a menünél kicsit "ünnepélyesebb" jobb lenne. Ha csak erre telik én inkább nem rendeznék nagy vacsorát.
2012. aug. 12. 03:09
 18/35 anonim ***** válasza:
61%
Desszertnek meg mákos tészta...végülis esküvőre való menüsor. Az ital meg legyen hozzá bolero por meg tablettás bor :D
2012. aug. 12. 07:23
 19/35 anonim ***** válasza:
49%
nem, nem jó. Vagy csináljatok parasztos lagzit, húsleves, pörkölt, babgulyás, rétes, töltött káposzta. ezeket épp annyi pénzből lehet kihozni, mint a rakott krumplit, és a szafaládét. számold ki. A kolbász nem olcsó, és a szafaládé sem, a tejföl a csillagos egekben. 40 ft-os tojásról még nem is beszéltem. tiszteld meg a vendégeidet valami normálisabb kajával.
2012. aug. 12. 08:18
 20/35 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk pizza lesz meg sör...

Mondjuk nem is hívunk meg akárkit, csak a legjobb barátokat. Sznob rokonoknak nincs helye egy jó hangulatú eseményen ;)

2012. aug. 12. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!