Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság lenne így elhívni valakit az esküvőnkre?
Az esküvőnk az én szülővárosomban lesz, messze a mostani barátaimtól, munkatársaimtól.
Arra gondoltam hogy megmondom nekik hogy a szállást nem tudjuk fizetni, viszont nem kérünk nászajándékot.
Ti mit gondolnátok?
hát ez a nem kérünk nászajándékot dolog nem jön be. mi is külön kihangsúlyoztuk, hogy senki ne hozzon semmit, ehhez képest...
viszont ez az új divat, hogy a lagzikon szállást is kell biztosítani a vendégeknek, szerintem úgy hülyeség ahogy van.
Nem unkóság.
Alapból hülyeség ez a vendégenek szállásbiztositás.
voltunk elég sok esküvőn,sehol nem kaptunk szállást,vendégek megoldják maguknak.
A mi esküvőnkre külföldről utazott ide 20-30 ember és fel sem merült, hogy mi fizessük a repjegyet vagy a szállást. Annyit tettünk csak, hogy ajánlottunk nekik közeli hoteleket. És a legtöbben a legdrágább hotelben voltak, ők választották.
Egy rokon volt, aki azt mondta, hogy jönnének ők szívesen (4-en) de sajnos nincs pénzük egyáltalán. Én erre azt mondtam nekik, hogy jöjjenek nyugodtan és cserébe azt várom el tőlük, hogy jól megtáncoltassanak.
Aki jönni akart, az jön, aki pedig ennyire a fogához veri a garast, az úgysem jönne jó szívvel.
És egy esküvőre nászajándék nélkül szerintem pofátlanság lenne beállítani a részükről amúgy is.
# 15 na jól lepontoztak pedig csak leírtam, nálunk hogy volt.
Ne szólj szám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!