Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik adni nászajándékba, ha?

Figyelt kérdés

Szűk körű esküvő,párom testvére házasodik.szertartás után vacsi lesz étteremben (5ezerből kijön az egész fejenként,plussz a torta).Maga az esküvő rengetegbe kerül,mert mindenféle flancos dolgot akartak(ruha több mint a kaja)

Együtt élnek jóideje,megvan mindenük.

Mi is együtt élünk,tűrhetően keresünk (ők jobban ha ez számit).

Párom szülei még nem tudják mennyit adnak,a másik szülőpár többszázezret (vagy mégtöbbet),megtehetik.

Mennyit adjunk kb ketten?

2012. aug. 8. 09:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9-es: Első gondolatom nekem is élményajándék volt,én örülnék ha befietnének valahova minket (ha én nézem ki,sajnálom a flancosabbra).

De ők idén már voltak külföldön 1 hétre,belföldön 2-re,és már befizetve a nászút.

Kp-t kell,eldöltött tény.

Pedig lettek volna ötleteim,de nincs kedvem ellenkezni még ilyenen is leendő anyósékkal.

2012. aug. 8. 10:10
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Nézd, mi sem élünk rosszul, de nem is élünk nagy lábon, ha a tesóm férjhez menne, valahol 50e és 100eFt között adnánk neki, vagy ennek megfelelő nászajándékot.

Senki másnak nem adnék ennyit, én úgy vagyok vele, hogy első körben a szülők szokták nagyobb összeggel támogatni a párt, aztán a tanuk és a testvérek és utána jön a többi...

2012. aug. 8. 10:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Én 50 és 100 között adnék a saját testvéremnek. Páromnak nincs testvére, de közös kasszán vagyunk, tehát ő is ennyit adna az én testvéremnek. Nem fejenként 50-100, hanem közösen.
2012. aug. 8. 13:12
 14/18 A kérdező kommentje:

És párom szüleinek mennyit "illik"?

Megtakaritott pénzük van,ahhoz télen mindig hozzá kell nyulni,nem keresnek annyira jól.

Nekünk tőlük "illik" többet? (másik szülőpár más kategória,ők eddig is ilyeneket ajándékoztak hogy lakás,kocsi...)

2012. aug. 8. 13:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy az egyik szülő pár tud adni 500 ezret a másik szülő pártól nem várható el. Gondolom a gyereke is tudja milyen helyzetbe vannak a szülei így nem is várhatja el.
2012. aug. 8. 14:00
 16/18 anonim válasza:

Mindkét tesómnak 40 ezret adtunk (menyecsketánc is benne).

Mi 2010-ben esküdtünk, igaz nem volt nagy felhajtás, csak egy egyszerű családi ebéd egy étteremben. Egyik részről 20 ezret kaptunk, a másikról semmit.

Igen, lényegében úgy szokott lenni, hogy amennyit Te adsz, majd annyit kapsz vissza... Csak nekem nem lett volna a képemen bőr 20 ezret, vagy a semmit visszaadni.

Ez egy kicsit tüske maradt bennem, és most legalább kiírtam magamból!

2012. aug. 10. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi mikor voltunk esküvőn akkor 100 eurót adtunk.
2012. aug. 25. 15:14
 18/18 anonim válasza:
Hol volt a vacsi?
2013. ápr. 24. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!