Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit illik vinni nászajándékba?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit illik vinni nászajándékba? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Juliusban lagziba megyünk elég közeli barát nem szerenénk pénzt adni valami ajándék tárgyra gondoltunk de foggalmunk sincs mi a "menő"!
2010. jún. 2. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Meg lehet kérdezni szülőket, rokonokat, hogy tudják-e, hogy mire van szükségük? Együtt élnek már, a háztartásuk felszerelt? Nincs nászajándéklista? Milyen értékben gondolkodsz kb.?
2010. jún. 2. 15:33
 2/8 anonim ***** válasza:
porcelán, festmény ami oda illik. érdeklődjetek a szülőktől...
2010. jún. 2. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi nemrég láttunk egy igazán személyes ajándékot. Fotó alapjén készített grafika, keretezve, háttérben a helyszín, ahol a lánykérés volt.
2010. jún. 2. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Tavaly nyáron nekem is ilyesféle "problémám volt". Én egy teáskészletet ajándékoztam,ilyen díszcsomagolásba ,értsd.( néhány csésze és alávaló kistányérok.) Nem olyan drágaság, de hasznos, és illő. Valami háztartási kelléket javaslok, meg viccnek egy cumit, szükségük lehet még rá ;)
2010. jún. 2. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem ha fiatal a pár, akkor valószínűleg a közös életre nem készültek fel használati tárgyakban , mint pl egy nevesebb étkészlet, vagy valami masina, aminek van értelme is . szerintem :)
2010. jún. 2. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát, én azért megkérdezném őket, h van-e listájuk, vagy minek örülnének igazán, vmi ajándéknak v. az árának. Mert ha pénzt szeretnének, mellé is lehet vmi személyes dolgot adni (album a barátságotokról, beszerezni a barátoktól sok-sok képet, a régi időkből is).

Nálunk szerencsére mindenki megértette, h gyűjtögetünk saját házra. A háztartásunk teljes volt, mivel mifelénk konfirmációkor, ballagásokkor szokás a lányokat kistafírungozni. Tehát tele volt a pince étkészlettel, teás, kávéskészlettel, pohárkészlettel, evőeszközzel, törölközővel, edényekkel, mixerrel stb. Tényleg nem tudtam volna túl sok mindent kezdeni egy újabb háztartási cuccal.

Viszont voltak, akik a boríték mellé adtak még apróságot. Így kaptunk fényképalbumot, nagyon szép képkeretet, gyönyörűen kidolgozott ékszeres ládikát, belegravírozva a nevünk és a dátum.

Ha mindenképp csak ajándékot szeretnél adni, akkor a fénykép alapján készült grafika nagyon-nagyon jó ötlet. Vagy, ami nekem még jobban tetszik (csak ez nem olyan látványos, mint a grafika, ill. az, csak kisebb a mérete):

A fényképből 3D üvegkockát csinálnak, belegravírozzák lézerrel, nagyon tuti:

[link]

2010. jún. 2. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk ugyenez a helyzet, csak mi júniusban megyünk közeli barátainkhoz. Mi egy afrikai fafajtából készült ékszerdobozt csináltattunk egy restaurátor mesterrel, teteján mahagóni berakással a monogrammjuk, aminek betűtípusa megegyezett a meghívón lévő kezdőbetűkkel.

Maga a doboz belül két fakkos, tehát nem keverednek össze az óráik, láncaik, stb.

Gyönyörű az egész, kiváló dísze lesz a lakásuknak is és nagyon különleges az egész.

2010. jún. 2. 15:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: és mivel babát várok, a menyasszony táncon nem tudunk már ott lenni, így a dobozba beleteszünk egy csomó kaparós sorsjegyet is, pénz helyett :) Még azt nem találtuk ki, hogy a doboz kulcsát hogyan adjuk oda, mert természetesen jól bezárjuk. Titkos fiók is van rajta, még abban is szeretnék valami jópofaságot elrejteni. :)
2010. jún. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!