Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik vinni nászajándékba? (bővebben lent)
Hát, én azért megkérdezném őket, h van-e listájuk, vagy minek örülnének igazán, vmi ajándéknak v. az árának. Mert ha pénzt szeretnének, mellé is lehet vmi személyes dolgot adni (album a barátságotokról, beszerezni a barátoktól sok-sok képet, a régi időkből is).
Nálunk szerencsére mindenki megértette, h gyűjtögetünk saját házra. A háztartásunk teljes volt, mivel mifelénk konfirmációkor, ballagásokkor szokás a lányokat kistafírungozni. Tehát tele volt a pince étkészlettel, teás, kávéskészlettel, pohárkészlettel, evőeszközzel, törölközővel, edényekkel, mixerrel stb. Tényleg nem tudtam volna túl sok mindent kezdeni egy újabb háztartási cuccal.
Viszont voltak, akik a boríték mellé adtak még apróságot. Így kaptunk fényképalbumot, nagyon szép képkeretet, gyönyörűen kidolgozott ékszeres ládikát, belegravírozva a nevünk és a dátum.
Ha mindenképp csak ajándékot szeretnél adni, akkor a fénykép alapján készült grafika nagyon-nagyon jó ötlet. Vagy, ami nekem még jobban tetszik (csak ez nem olyan látványos, mint a grafika, ill. az, csak kisebb a mérete):
A fényképből 3D üvegkockát csinálnak, belegravírozzák lézerrel, nagyon tuti:
Szia! Nálunk ugyenez a helyzet, csak mi júniusban megyünk közeli barátainkhoz. Mi egy afrikai fafajtából készült ékszerdobozt csináltattunk egy restaurátor mesterrel, teteján mahagóni berakással a monogrammjuk, aminek betűtípusa megegyezett a meghívón lévő kezdőbetűkkel.
Maga a doboz belül két fakkos, tehát nem keverednek össze az óráik, láncaik, stb.
Gyönyörű az egész, kiváló dísze lesz a lakásuknak is és nagyon különleges az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!