Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek? A családom kitagad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? A családom kitagad, ha összeházasodok a párommal a származása miatt.

Figyelt kérdés

A párom nigériai, én magyar vagyok. Szeretnénk összeházasodni és együtt élni, mint család. De a szüleim határozottan ellenkeznek származása miatt. Sajnos csak általánosítani tudnak.. "én leszek majd az 5.felesége; elad egy tevéért, csak pénzre fáj a foga, lelép a gyerekkel" stb...

A párom nagyon kultúrált, értelmiségi, és természetesen nagyon szeretem Őt.. De a családom döntés elé állított: Ő vagy a család?

Nem akarom elveszíteni se a családomat, de a páromat sem!

Továbbá félek attól, hogy amennyiben összeházasodunk, utána a szüleim belerokkannának szó szerint a sokk miatt...

(amúgy párom külföldön él, de még nem tudjuk melyik országban tervezzük a jövőnket)

Volt már valaki hasonló helyzetben? :(

Nagyon el vagyok keseredve :(((((

2009. júl. 19. 22:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, te mész hozzá vagy a családod? Hülye, szemét pasik mindenhol vannak származástól függetlenül, az egyik ilyen az apám, pedig ő magyar. Te szereted a párod, te tudod, hogy ő milyen ember, akkor mit számít a családod zsarolása, ha van lehetőségetek együtt élni? Engem szétmartak a párommal, de csak azért tudták megtenni, mert nekünk anyagi lehetőségünk nem sok volt, de együtt terveztük az életet, és ő magyar, mindössze annyi bajuk volt, hogy (figyelj!) nem volt diplomája, és szegényebb családból jött, mint amilyenek mi vagyunk (nem vagyunk mi sem gazdagok), de tisztességes dolgos ember. Addig mentek el, hogy idegileg majdnem mindketten diliházban kötöttünk ki, inkább külön váltunk, ne legyen még rosszabb, mert lakásra nem telt, de hiszek abban, hogy akiket a Mindenható egymásnak rendelt, azok nem válnak el örökké, és örökre nyitva hagyják a kiskaput egymás részére. Ezt azért írtam le neked, hogy ne hagyd magad tönkretenni és ha van lehetőséged, akkor éld a saját életed, ne a családod élje helyetted.
2009. júl. 19. 23:37
 12/40 A kérdező kommentje:

Sajnos nagyon sok ilyen negatív eset van, ezért félek ..

De azt is számításba kell venni, hogy nem minden kapcsolat végződik így.. Ezért próbálom nagyon átgondolni a helyzetet, hogy mitévő is legyek.. és próbálok a legjobban "cselekedni".

Nálunk idáig minden tökéletes volt.. de a sok sztori amiket hallok, nagyon kétségbe ejt.. mert ugye minden történet azzal kezdődik, hogy milyen tökéletes volt minden.. AZTÁN ............

2009. júl. 19. 23:38
 13/40 anonim ***** válasza:
87%

akkor itt az ideje, h kipróbálja magát Magyarországon

szerezzen vízumot, vállalkozzon, és ha összejött a dolog, megállja a helyét menj hozzá. Szerezzen letelepedési engedélyt saját jogon! Addig semmiképp se! Egy házasság ma már nem annyira sürgős mint nagyanyáink idejében!

de gondolom még nem is járt Európában, nyilván imponál neki, egy európai, fehér szerető, aki a kulcsot hozza a nagy kapuhoz!

2009. júl. 19. 23:39
 14/40 anonim ***** válasza:
83%

amikor nála vagy 2 hétig hol vagy? milyen országban? nigériába utazol 2 hetente?

a saját lakásába vagytok? vagy hotelben? láttad dolgozni a vállalkozásában?

2009. júl. 19. 23:41
 15/40 A kérdező kommentje:

Mégegyszer köszönöm a sok választ!

Amúgy 7 éve él Európában. Az adott országban meg tartózkodási engedélye van.

2009. júl. 19. 23:46
 16/40 A kérdező kommentje:
A lakásán vagyunk természetesen. :) És láttam dolgozni.
2009. júl. 19. 23:49
 17/40 anonim ***** válasza:
25%
A családoddal teljesen egyetértek, hogy nem akarják, hogy egy fekához menjél hozzá, főleg úgy, hogy volt egy néhány eset az elmúlt időben, hogy néger pasi megölte fehér barátnőjét.
2009. júl. 20. 00:14
 18/40 anonim ***** válasza:
89%

Mit tudsz a vallásáról és az elveiről? Biztos hogy mindennel tudnál azonosulni egy konfliktus esetén?

Én 3 hónap huzamosabb, előzetes együttlakás nélkül senkivel nem vágnék neki egy idegen országnak, hacsak nem szereztem előre munkát és elég kápét ahhoz, hogy bármelyik pillanatban el tudjak menni egy albiba, ha van valami! (Akár fehér ősmagyar keresztény, akár fekete az illető.)

Nekem volt egy multinál nigériai főnököm, egy hiperkultúrált pasas volt két gyönyörű gyerekkel, szóval nem kell általánosítani.

Szóval én ha fülig szerelmes lennék, se mennék úgy külföldre, hogy na, majd a pasi eltart, aztán lesz valami. Főleg, ha még nem laktam vele együtt tartósan.

2009. júl. 20. 00:46
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is azert legyel ovatos. es mielott hazassagra szannad magad eljel vele egyutt ne igy h ket het itt ket het ott. Hany km valaszt el titeket? te is ki tudsz menni hozza lakni mint fuggetlen no nem kell hazassag hozza, ill o is tudna kerni letelepedesi engedelyt Mo-n mint fuggetlen ferfi es lehet elni ugyis egyutt mint de facto hazassag nelkul. mi az a vallakozas amit csinal amit nem lehetne csinalni Mo-n? arra is figyelj h tartos letelepedesi engedely barmely orszagban nem allampolgarsag es nem vegleges letelepedesi engedely. egy hazassaggal foleg egy EU-s hazassaggal ez kivalthato lenne szamara. hidd el vannak ilyenek nem csak ferfiben hanem noben is jo magam is talalkoztam veluk.

es vigyazz nehogy baba legyen ideje elott...

en jo magam is kivandoroltam egy kulfoldi orszagba raadasul a vilag masik felere, ahonnan nem lehet csak ugy hazapattanni ha nem tetszik. ugyanugy egy pasi miatt akinek elhittem mindent. anyam probalt lebeszelni de menthetetlen voltam, menni akartam mert szerelmes voltam es nem lattam bizonyos dolgokat. persze a kapcsolat az maga a horrorra alakult, fenyegetett zsarolt, erzelmileg testileg... nem mertem otthagyni mert feltem h egyedul maradok a vilag masik felen anyunak meg nem mertem panaszkodni mert nem akartam hallani h megmondtam. Megvertem a labam a vilag masik felen felepitettem magamnak mindent ami kell, nehez melo volt, es a maganeletem sinylette meg. a sraccal en szakitottam mikor mar nem birtam elviselni a tovabbi gyotrest es meg evekig remalmom volt. nem tudtam pasikhoz kozeledni megakkor sem mikor tetszett. Lett volna egy kis babank akit elvesztettem ez is lelkileg meggyotort es meg mai napig is emlekszem h ekkor lenne ennyi idos. Pedig ma mar 8 ev elteltevel egy boldog parkapcsolatban elek, egy csodalatos emberrel az oldalamon, most varjuk kicsi lanyunkat aki egy honap mulva erkezik, es boldogabb vagyok mint valaha. De a multrol nem szivesen beszelek. ezt csak azert irtam h vigyazz nagyon magadra es legy ovatos es hazassag elott probald meg milyen vele egyutt lakni vagy kulfoldon vagy Mo-n. arra is figyelj ha kulfold olyan orszag legyen ahol a nonek jogai is vannak es nincsenek elnyomva a pasik altal.

2009. júl. 20. 02:45
 20/40 anonim ***** válasza:
100%

ezeket írtad:

"Sajnos nagyon sok ilyen negatív eset van, ezért félek .."

"de a sok sztori amiket hallok, nagyon kétségbe ejt.. "

ha ilyen érzéseid vannak, szerintem ne menj (még) bele a házasságba.

ki kéne próbálnotok, milyen tartósan együttélni, s csak aztán belevágni a házasságba.

2009. júl. 20. 03:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!