Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha valaki 30 éves és nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki 30 éves és nem volt SOHA férfival kapcsolata, sikeres lehet még ilyen téren?

Figyelt kérdés

Az unokatesómról van szó. 30 éves, szép lány, viszont eddig a munkájának élt. Annyira karrierista volt, hogy nem találkozott, nem ismerkedett fiúkkal. Így még teljesen tapasztalatlan minden, de tényleg minden téren...

Most viszont változtatni szeretne. Szerintetek sikeres lehet még ilyen téren?

2012. aug. 5. 00:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
25 éves kormig szűz voltam.Most lassan 30 leszek és házas vagyok.Pár év alatt 360fokot fordult az életem.Minden összejött,amire vágytam,előtte pedig semmi.Az unokatesód már most szerencsésebb,van karrierje,az élet egyik oldala már megvan.Most a másik oldal jön,ebben is lehet szerencséje,tenni kell érte,de sajnos a sors is rendesen beleszól.Reméljük,hogy sikerül neki,elkésve biztosan nincs.
2012. aug. 5. 17:14
 12/19 omba ***** válasza:
76%
17:14, a 360 fok sok egy kicsit, -szerencsére! xD
2012. aug. 5. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
A kör 360 fok.Újraírodott az életem és olyan kerek most,mint egy kör.Erre használtam a 360 fokos hasonlatot,sajnálom,ha nem tudtál követni.
2012. aug. 5. 18:16
 14/19 omba ***** válasza:
67%

tudlak követni, csak kicsit szédítő...

a 360 fokos fordulat után ugyanarra mész tovább, - úgy érzem nem ezt akartad kifejezni!

2012. aug. 5. 19:12
 15/19 omba ***** válasza:
27%

vagy:

[link]

2012. aug. 5. 19:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben nem naiv, es nem hagyja majd hogy a ferfiak jatszadozzanak vele ahogy ok szeretnek, akkor lehet sikeres. Amennyiben nem ragadjak el majd az erzelmei az elso kedves szo miatt, akkor meg az is lehet, hogy jo tarsat fog maganak valasztani. Feltetelezem ha o meg nem volt szerelmes, es ennyira karierista, akkor helyen van az esze. Meg ha csinos is ehhez, akkor nagy az eselye, hogy valogathat is a pasik kozott kedvere.
2012. aug. 5. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Nem a 360 fok volt a lényeg,hanem a kör és a tökéletessége.Nem sok romantika szorult beléd. :)
2012. aug. 5. 22:03
 18/19 omba ***** válasza:
67%

# 17/17:

tele vagyok romantikával, a geometriában még nem próbáltam kiélni... de örülök, hogy ilyen szépen kialakult a sorsod.

Az emberek sokszor sok mindent megtesznek a boldogságuk ellen, jó, ha valaki időben fordul, vagy csak úgy megtörténik vele, ami jó!

Amióta 40-ig viszonylag gond nélkül lehet gyereket vállalni, semmiképpen sem kell aggódni 30, főleg nem 24 évesen.

Ebben a net is segíthet, nem társkeresős oldalak, az ritkán jó, laza fórumozás, ahol kb mindenki tényleg olyan, amilyen.

rengeteg társasági társadalmi program van a szemétszedéstől a sakkig, ilyesmikbe érdemes bekapcsolódni!

2012. aug. 6. 00:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Az a baj a 30 évesen már nagyon nehéz jó férfit találni, a jobbak elkeltek. Hát még tapasztalat nélkül milyen nehéz. A társkeresőket nem ajánlom, teli van ribanc pasikkal, hazudozósokkal és lúzerekkel. Talán az 1%-uk megfelelő lehet. Sőt, az is lehet, hogy hónapokig, évekig nem találsz senkit.

27L

2012. szept. 14. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!