Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyikünk kapcsolata sem felhőtlen a szüleivel sajnos, de vőlegényemé katasztrófa. Mi legyen a szülőköszöntővel?
Leírom, nálunk hogy volt, talán segít:
Engem nem a szüleim neveltek, és semmi rokonom nem volt, a páromnak viszont rengeteg, ezért nagyon féltem, mi lesz az esküvőnkön. A párom miatt azonban el kellett hívni a rokonokat, barátokat. Részemről csak barátok, kollegák voltak, és apukám eljött az élettársával. Egyébként ezer évben egyszer beszélünk egymással, de azért elhívtam őket.
A hivatalban én köszöntöttem apukámat virággal, meg a párját is, illetve a férjem szüleit is, hiszen ők sokkal közelebb állnak hozzám. Mi így oldottuk meg, de nagyon sokáig gondolkoztunk rajta, hogy hogy legyen... Igaz, hogy apám nem nagyon érdemelte meg a köszöntőt, de azt se akartam, hogy kellemetlen legyen a helyzet...
Aztán túljutottuk az egészen, és volt egy fergeteges lagzi :-)) Örülök, hogy így csináltuk, így volt jó. Abba a két csokor virág árába nem haltunk bele, és így senkiben nem maradt tüske.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!