Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerülnek az italok egy leánybúcsún?
Kb 10-12 lány fog részt venni a leánybúcsúmon, és mivel nem szeretném, ha költségekbe vernék magukat, úgy döntöttem, én állom a pia részét a dolognak.
Úgy lesz, hogy vidéken (Kelet-Mo.) egy kis helyi diszkóba fogunk menni, ahol normál buli lesz - mi oda fogunk bemenni, és a saját asztalunknál elleszünk majd. Annyi, hogy rendelnek majd neked egy táncos fiút :D, gondolom, feldobja majd a random diszkót. A táncost a tesóm állja, aki szervezi nekem, a piát viszont szeretném én.
Nem vagyok otthon az árakban manapság. Mennyire számítsak, ha este 10-től hajnalig bulizunk a lányokkal, és fogyasztunk, ami tetszik? Szerintetek kb mennyibe fog kerülni?
Nem mintha aggódnék a pénz miatt, csak tényleg nem ismerem az árakat :-P. Köszi!
Mit isztok, mennyit, és milyen árakon kínálja mindezt a szórakozóhely.
Tehát a kérdésed megválaszolhatatlan.
Nekem táncosfiú? Jaj de édes vagy, nem kellett volna.
Viccen kívül attól függ mit és mennyit isztok, ma már olyan árak vannak, hogy 5 ezer/fő alatt nem úszod meg szerintem, ha tényleg belecsaptok a lecsóba, felesek is 5-6-7-800 forint, a bor se olcsó annyira, csak ha valami szutyok, koktélok 1000 alatt alig vannak stbstb. De egyszerűbb lenne, ha elmennél a discoba vagy megnéznéd a honlapját, esetleg kérnél mailben egy árlistát.
Szóval úgy 50-60 ezer akkor legyen nálad. Oké, persze múlik azon is, ki mennyit bír inni és milyen minőségben, de merek tenni rá, hogy mindig van ilyenkor 1-2 vedelősebb ember.
Ha lenne a közelben egy olyan hely, ahová tudod vinni az ital java részét, mint a "batyusbál"-ba, akkor olcsóbban megúsznád.
A szórakozóhelyek vastagon számolnak iylenkor, ellenőrizhetetlen, akár egy 100-ast is otthagyhatsz...
Persze, ki mit, és mennyit iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!