Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menyasszony édesanyja részt szokott venni a leánybucsún?
Klasszikus leánybúcsú: A szülői házban rendezik az idősebb női rokonok és a barátnők bevonásával. A lányok és az asszonyok közösen főzőcskéznek, iszogatnak és hajdani történetek felelevenítésével búcsúztatják el a menyasszonyt. Előnye, hogy az édesanyát is be lehet vonni, az egész család számára emlékezetessé lehet tenni az eseményt.
Modern leánybúcsú: Kizárólag az ara barátnői vesznek részt rajta. A helyszín szinte bármi lehet: lakás étterem, szórakozóhely, hétvégi ház. A leánybúcsú időtartama is szabadon variálható kezdve az esti kikapcsolódástól a többnapos mulatságig. Előnye, hogy korlátlan lehetőséget kínál: táncos fiúk, „asszonyt próbáló” feladatok, kényeztető kúra, táncház…
Kedves 15:54-es!
Ez úgymond egy költöi kérdés volt, mert nem én, hanem a barátnőm lánya megy férjhez! Ennek okán az bén édesapám sem megy a legény bucsúra mert sajnos 4 éve halott!!!!
De kösz az okoskodó választ!!!
jajj, kérdező, mit fújod itt fel azt a választ!
nyílván az édesapás dologgal csak a hasonlatot kívánta feltárni a válaszadó...
-.-"
két leánybúcsún voltam eddig
az egyiken csak a barátnők voltak
a másikon pedig a lány rokonsága, nők, férfiak, gyerekek, mindenki
Ha férjhez megyek akkor az én leánybúcsúmon is ott lesz a rokonságom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!