Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a vőlegény látja a menyasszony ruháját az balszerencsét hoz? Ha csak megmutatom neki a vállfán lógva?
Sokan együtt mennek kibérelni. Egy házasság jövője nem ezen fog múlni.
Mutasd meg neki nyugodtan, had gyönyörködjön benned.
Ha hiszel a babonákban,akkor már azért balszerencsét hozz.
Én,magam varrtam a ruhám,a párommal probálgattuk,hogy hol igazitsunk még rajta,és ennek már 32.éve.
Nálunk nem fogja látni a vőlegényem és nem a babona miatt.Egyszerűen úgy szeretnénk,hogy csak akkor lássa,amikor teljes pompájában láthatja.Fátyollal,frizurával,sminkkel együtt,akkor abban a pillanatban,amikor belépek a templomba.Ez meglepetés,ami akkor a leghatásosabb,ha megvan a kellő hangulata. Egyszer van ilyen pillanat az ember életében,én szeretném azt,hogy az tényleg ütős legyen és döbbenetes.Nekem is meglepetés lesz az ő ruhája,nem én megyek vele megvarratni az öltönyét,hanem a testvére.Még egyszer mondom nem a babona miatt,hanem meglepetésből.
Ha te hiszel a babonában ne mutasd meg a ruhát,ha nem érdekel,akkor úgyis úgy teszel,ahogy jónak látod.
Én vele választottam ki,ő is segitett rámigazitani,templomba is együtt mentünk,be is együtt mentünk.
Mégis boldogok vagyunk elég régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!