Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leánybúcsún mi van általában?
fogalmam sincs erről, egy videót láttam, hogy a menyasszonyt leültették egy székbe, odament hozzá egy macsó táncos férfi, táncolt, levetkőzött és a menyasszony el kezdte szopni!
Vagy most a Barátok Közt c. sorozatban a Júlit arra biztatják hogy adjon csókot egy másik férfinek.
Tényleg ilyen szinten megcsalás van? csók, orál esetleg szex?
Saját tapasztalatok is jöhetnek.
Amit szerveztek.Nem kötelező a meztelen táncos,és hasonlók.Én konkrétan közöltem a lányokkal,ha odahoznak egy ilyet,soha többet nem állok szóba velük.
Ha csókolózni akarsz csókolózol,ha szexelni,szexelsz.Ha pedig egy jót mulatni a barátnőiddel,ahogy én is tettem,akkor azt.Minden csak rajtad múlik.
Szia!
Ha bármilyen kérdésed van LEGÉNY vagy LEÁNYBÚCSÚ-val kapcsolatban, keress minket! Káma Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!