Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan vannak egyeseknek millióik, hogy esküvőre költsék?
Tudom, ez kicsit úgy hat, mintha mások zsebében turkálnék. igazából nem is az érdekel, hogy miből, hanem hogy hogy képesek egyetlen nap miatt kiadni a kezükből...
Én már jó ideje spórolok egy autóra, és egyszerűen képtelen lennék a nehezen megkeresett pénzemet egyetlen alkalom miatt elszórni.
olyan megrázó lenne, hogy éveken át kuporgattam, aztán huss, percek alatt semmivé válik. persze, kapsz érte egy jó nagy bulit, ruhát, virágot, stb. ja, meg egy férjet/feleséget is :D
Vagy ők más kukijával verik a csalánt, és a szülők kaparták össze a lovettát, hogy aztán a kicsi csemetéjük nagyzolhasson?
Na, már fel vagyok rá készülve, hogy kapni fogom az ívet, de sebaj, fel vagyok készülve, nem leszek megsértődve, és senkit nem pontozok. Egyszerűen kíváncsi vagyok, és meg szeretném érteni. Segítsetek! :)
mert nekik ez a fontos,neked az autó a fontos akkor arra költöd a pénzed. nincsen se autóm,se házas nem vagyok de szerintem mindenkinek a magánügye mire költi a pénzét,amig nem nekem kell hallgatni a rinyálást utána,hogy nincs pénz. Rengeteg ismerősöm (csládból is) imádják a rongyrázást (nem feltétlenül esküvő,báűrmi más) ,felveszik a hitelt a sok szarságra,egy havi fizetésüket elköltik TV-re ,vagy már baromi régóta fizetik az akkoriban luxusnak számitó autójuk utána törlesztőt aztán mástól kuncsorognak meg panaszkodnak.
Szóval: szeirntem mindenki addig nyújtózkodjon amíg a takarója ér,ha valakinek van 2-5 milliója esküvőre az aztán nehogy a nyomorgásról meg a szegénységről panaszkodjon másoknak.
"olyan megrázó lenne, hogy éveken át kuporgattam, aztán huss, percek alatt semmivé válik."
Itt a kulcs: neked megrázó lenne, mert neked más az értékrended. Nekik nem megrázó és kész. Persze, nekem is eszembejut, hogy de örülnénk mi 4 millának a párommal, mert biztos nem esküvőre költenénk, hanem házra - igen, ennyiért is lehet venni, sajnos a pénztárcánk nem fog többet engedni. De attól, hogy mások anyagi helyzetén agyalok, nekem még nem lesz több pénzem.
Van, aki úgy költ el milliókat az esküvőjére, hogy bebútorozott gyönyörű saját ház várja a nászút után, és van, aki albérletben kuporgatott a nagy napra, és ugyanoda megy haza 40 évesen is. Nekik a nagy nap az esküvő, nekünk a nagy nap a találkozásunk napja volt egyrészt, másrészt meg az a nap lesz, mikor beköltözhetünk a saját házunkba. Csak az értékrendek meg az anyagi helyzet a más. Van, aki egyedül nem jön ki 170 kilóból tehermentes házban, mi ketten kijönnénk belőle hitellel együtt. Szüleink is megcsinálták 2 gyerekkel, mi is megcsináljuk. Ez van.
00:01-es
Ha meghívnak 20-20 embert, tehát 40-et, akkor ne úgy számolj, h az 40X10.000 ft. Mert ez kb. 5-5 család és ha nem gazdagok, akkor családonként inkább 20.000-rel lehet számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!